2777
2789
عنوان

حس می کنم کوچیک شدم و آبروم رفت

788 بازدید | 48 پست

واقعا ناراحتم امروز رفتیم برا دخترم کفش تست کنیم واسه اولین بار

بعد من کفش پاش‌کردم و باهاش راه رفتم و دخترم همکاری کرد اما شوهرم برا یه کفش دیگه بهش گفتم تو دخترمونو راه ببر تا اومد‌حرکتش بده قشنگ با دست خورد زمین و جایی که همه با کفش راه میرفتن دستای دخترم خورد زمین و کثیف شد حالا دختر منم همیشه دست تو دهنش می کنه و اونجا هم جایی نبود دستش بشوریم رفتیم از سیسمونی فروشی یه دستمال مرطوب استریل کننده خارجی خریدیم و بیرون مغازه شوهرم اصرار که یه دونه دستمال برا دو تا دستش کافیه و تو چرا حساسی و داشتیم سر همچین چیز چیپی بحث می کردیم که همکلاسی بیست سال پیشمو دیدم و شنید سر چی داشتیم بحث می کردیم خیییییلی ناراحت شدم از رفتار شوهرم که چرا سر همچین چیز مسخره ای توی پاساژ باهام بحث کرد و حس می کنم آبروم جلو دوستم رفت!!! نظر شما چیه حق دارم ناراحت باشم؟ انقدررررر اعصابم خراب شد که مستقیم از پاساژ اومدیم خونه آخه اگه اخلاقش بد بود و زندگی بدی داشتم دلم نمیسوخت اما اینکه آدم همچین تصویری از خودش نشون بده جلو‌دیگران خیلی بده

همکلاسی بیست سال پیش اخه؟ 

واقعا بیکاری

(این کاربری دونفره میباشد) من سر بحث افغان ها تعلیق شدم برای همین با کاربری خاهرم میام، خدایا تورا شکر میکنم، خدایا از تو سپاسگزارم، خدایا از تو ممنونم، من یک انسان پولدار و خوشبختم، پژو پارس میخرم، آمین

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رد شد رف دیگه مگه قراره چقدر ببینیش ک واست برداشتش مهم باشه!؟

اگرم قراره زیاد همو ببینین ک بعدا سوتفاهمه واسش حل میشه

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیخیال اتفاقی بوده

اگر همیشه اخلاق شوهرت بد باشه باهات این یه مسئله هست و حل و فصلشم به خودت مربوطه نه به کس دیگه

خوشبختی حس درونیه هی دیگران فک کنن من اوضام خوب نیست خب به چپم که چی فکر کنن اگر من اوضام خوبه راضیم

سخت نگیر

شما دیگه خیلی داری ی مسئله بی خود بزرگ میکنی 

حتی دستمال خریدنت هم بی خود بوده 

میرفتی سرویس بهداشتی پاساژ دستش میشستی

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30