2777
2789
عنوان

حس می کنم کوچیک شدم و آبروم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 48 پست
مرسی عزیزم باعث شدی یکم از اون حس کوچیک شدن و خورد شدنم کمتر بشه آخه دبیرستان اونا خیلی وضعشون خوب ب ...

شوهر شما هم هیچ رفتار بدی نکرده و اون بحث اصلا بحث عجیب و غریبی نبوده. یه بحث معمولی که بین همون دو تا پزشکم خیلی پیش میاد در طول زندگی. مثلا یه دونه جامدادی بخریم یا دوتا؟ این مسواک ارزونه رو بخریم یا اون یکی گرونه؟ این اصلا چیزی نیست که یکی بگه اینا رو نیگا. حالا دوستت اگر مجرد بود بله تعجبش ممکن بود بشه. ولی متأهل ها که بار زندگی روی دوش شونه از این بحث ها زیاد پیش میاد حتی سر نیم کیلو سبزی باور کن. اصلا هم به پولداری و اینا نیست. اقتصاد امروز این چیزا رو عادی کرده. بعدم شوهر شما یه آدم عاقلی هست از نظر من. گفته یکیش کافیه. نمی فهمم این کجاش جای ناراحتی داره که فکر خودت رو مشغول کردی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر شما هم هیچ رفتار بدی نکرده و اون بحث اصلا بحث عجیب و غریبی نبوده. یه بحث معمولی که بین همون دو ...

آخه اصلا کارش درست نبود که تو پاساژ سر یه دستمال مرطوب با من بحث کنه و‌اخم‌ و تخم من ازین ناراحت شدم 

بعدش تا تونستم باهاش دعوا کردم 

ولی الان دیگه قول داد توی خیابون و اینا حواسش بیشتر به رفتارش باشه

کلا شوهر من بدشانسی همیشه خودشو بدتر از اون چیزی که هست نشون میده تو عموم 

من اگه شوهرم کلا بداخلاق بود آنقدر حرص نمی‌خوردم