2777
2789
عنوان

حس می کنم کوچیک شدم و آبروم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فضای بیرون خونه بیشتر از چیزی که فکرش رو بکنید الودستیا کلا نمیدونی الودگی چیه یا نمیدونی مسمومیت و ...

عزیز با این آلودگی هوا و مشکلات تنفسی که سالانه سی درصد سی درصد به بیماران تنفسی اضافه میشه دیگه الکل زدن وضعیت رو برای خود فرد خرابتر میکنه. در ضمن مشکلات پوستی هم میاره. امیدوارم سؤال کننده جدی بگیره این مطلبی رو که براش نوشتم

حتی عطر و ادکلن ها هم که عمدتا از چین وارد میشن برای پوست و ریه مضر هستن حالا دیگه الکل که بدتره

اون زمانی که کرونا بود کسایی رو میشناسم یکسره الکل میزدن به دستشون به دستگیره های در خونه شون و ... الان باید ببینی فقط چه آسیب هایی دیدن. من اینا رو تجربه کردم و از روی تجربه خدمتشون گفتم. حالا خدایی نکرده اگرم به این توصیه شما گوش کنه بعدها اثر بدشو روی دخترخانمش می بینه. ایشاالله که گوش نکنه. منم که خصومتی با شما دوست عزیز ندارم. نظرتون محترم برای خودتون. شما نظرتون رو بهش گفتین منم نظرم رو راجع به نظر شما بهشون گفتم. موفق باشید. راستی سال نوتونم مبارک. ایشاالله برای همه مون سال خوبی باشه

عزیز با این آلودگی هوا و مشکلات تنفسی که سالانه سی درصد سی درصد به بیماران تنفسی اضافه میشه دیگه الک ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت دخترم هنوز خیلی کوچیکه و می‌دونم نمیشه الکل براش استفاده کرد 

موافقم بچه من خیلی کوچیکه هنوز و الکل نمیشه زد رو پوستش

من یه خانمی رو هم میشناسم خیلی ناراحت شدم وقتی فهمیدم برای نوزادش الکل می زد. پرستار بود انقدر فاز برداشته بود برای نوزادش الکل میزد کل بدنش رو که کرونا نگیره. این مربوط به دوران کروناست. اینا تجربه شده. خدا رو شکر حواستون هست

عزیز با این آلودگی هوا و مشکلات تنفسی که سالانه سی درصد سی درصد به بیماران تنفسی اضافه میشه دیگه الک ...

همیشه که ادم بیرون نیست که 

زمان کرونا ۳ سال روزی ۳۰ مرتبه الکل استفاده میکردیم هر چیزی زیادیش ضرر داره

ولی بچه ای که دست تو دهن میکنه مگه هر روز قراره بره بیرون و هر دقیقه بخوره زمین کف خیابون ؟!

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
حالا جالبه که شوهرم مثل خیلی از خانومای اینجا میگه تو حساسی خب پس فردا مریض بشه بیوفته رو‌دستم خوبه ...

نمی شه که زد توی دستش. باید باهاش صحبت بکنی که این کارو نکنه. اما حواستم باشه که وسواسی نشه. بعضی مامانا انقدر دست بچه رو میشورن یا میگن دست بشور یا توصیه بهداشتی میکنن که بچه وسواس میشه این خودش از هزارتا بیماری جسمی بدتره. رفتار با کودکان خیلی حساسه. باید بدونی چجوری میشه کمکش کرد که این رفتار دست توی دهن کردنو ترک کنه

نمی شه که زد توی دستش. باید باهاش صحبت بکنی که این کارو نکنه. اما حواستم باشه که وسواسی نشه. بعضی ما ...

آره ولی در کل بنظرم شوهرم باهام بد رفتار کرد تو فضای عمومی بحث کرد و گفت چرا حساسی و یه دونه بسه و نکن 

حالا اون خانوم پزشک و شوهرش و بچه اش هم اومدن سمت ما اونوقت ما عین بدبختا سر یه دستمال مرطوب داشتیم بحث می کردیم خیلی زورم گرفت بعد ده سال کار کردن یکی منو تو همچین حالی ببینه حس کردم خورد شدم 

آره ولی در کل بنظرم شوهرم باهام بد رفتار کرد تو فضای عمومی بحث کرد و گفت چرا حساسی و یه دونه بسه و ن ...

هر کی میخوان باشن عزیزم. شما که میگی شوهرت مرد خوبیه و زندگی خوبیهم داری نباید ناراحت بشی که اونا چی فکر میکنن ازت. باور کن سخت در اشتباهی. اصلا بهتر. حالا اگرم صحنه بهتری می دید لابد باید فکر می کردی چشمت می زنه بعدا. این بحث ها توی هر زندگی ای پیش میاد. نه بحث پول داشتن و نداشتنه نه بحث زندگی داغون یا شوهر داغون داشتنه. در لحظه راجب یه سدتمال یا دو تا دستمال خریدن در حال بحث با همدیگه بودید این کجاش باید برای اون آدم که دیدتتون عجیب باشه. اصلا عجیبم باشه یا مسخره باشه بازم مهم نیست. 

اتفاقا چون بعد این همه مدت دیدمش حرص خوردم که چرا تو این شرایط باید منو میدید حس کردم خورد شدم

ببین حق با تو هست ولی با فکر اینکه وای آبروم رفت اوقات خودتو خانواده تو تلخ نکن 

ببین حق با تو هست ولی با فکر اینکه وای آبروم رفت اوقات خودتو خانواده تو تلخ نکن

ممنونم آخه اینکه ببینی یه نفر که پدرش هییت علمی بود و وضعشون خوب بود الآنم خودش و شوهرش پزشکن بیاد تو رو بعد ده سال کار کردن که تلاش کردی خودتو بالا بکشی تو همچین وضعی ببینن و حس کنی بازم همونی هستی که انگار تو دبیرستان بودی خیییییلی حس بدیه واقعا حس کردم انگار شوهرم هم اون قدر که فکر می کردم خوب نیست که سر یه دونه دستمال مرطوب اومده با من تو فضای عمومی بحث می کنه 

هر کی میخوان باشن عزیزم. شما که میگی شوهرت مرد خوبیه و زندگی خوبیهم داری نباید ناراحت بشی که اونا چی ...

مرسی عزیزم باعث شدی یکم از اون حس کوچیک شدن و خورد شدنم کمتر بشه 

آخه دبیرستان اونا خیلی وضعشون خوب بود و الآنم خودش پزشکی و همسرش هم همینطور 

من ده سال جون کندم زندگی مو ساختم و خودمو بالا کشیدم

اما امشب با اون رفتار شوهرم حس کردم انگار در مقابل اونا یه آدم سطح پایین و بدبختم و خورد شدم از داخل 

مرسی عزیزم باعث شدی یکم از اون حس کوچیک شدن و خورد شدنم کمتر بشه آخه دبیرستان اونا خیلی وضعشون خوب ب ...

کلا سطح فکرت رو عوض کن عزیزم. اینجوری نیست که زندگی. مثلا پزشک بودن افتخار باشه و یه شغل دیگه بودن مایه خفت و خواری باشه. ببین اگر اینجوری رفتار کنی یا حتی توی فکرت بیاد به روح و روان دخترت هم انتقال میدی. دنیا رو یه جور دیگه ببین. خوب بودن وضع مالی یا تنگدست بودن وزیر و وکیل و مهندس بودن یا نبودن باور کن خوشبختی و افتخار به اینا نیست

خواهش میکنم اینطوری فکر نکن. از دریچه دیگه ای به دنیای اطرافت نگاه کن. حیف نیست شما که انقدر با زحمت و سختکوشی جلو اومدی و الانم یه دختر مثل دسته گل داری با یه شوهر خوب این فکرا بیاد توی ذهنت؟ نکن اینجوری با خودت

اون حس کوچیک شدن هم که میگی دقیقا مال این نوع طرز فکره. این طرز فکرو عوض کن با دید بازتری نگاه کن روحت اونقدر بزرگ میشه که این چیزا برات پیش پا افتاده میشه که مثلا یکی رو ببینی پزشک باشه و فکر کنی خیلی مهمه و باید خوب به چشمش بیای. از آینده هیچ کس هم خبردار نیستیم حتی خودمون. الان بگو ببینم همین پزشکی که می گی ده سال دیگه کجاست؟ زنده ست؟ مرده؟ بچه ش چجوری تربیت شده؟ طندگیش تا کجا و چجوری پیش رفته؟ سلامته> نیست؟ تصادفی چیزی کرده؟ بیماری ای چیزی گرفته؟ اصلا معلوم نیست