2777
2789
عنوان

حس می کنم کوچیک شدم و آبروم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 48 پست

اگه بچتون همیشه دستتون تو دهنشه چجوری یه اسپری الکل یا پد الکلی تو کیفتون نیست 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

اعصاب خودت و اون دو تا طفل معصوم (بچه و شوهرت) رو به خاطر اینکه ملت چی فکر میکنن ازت یا نمی کنن خراب نکن دیگه. بی خیال. خانواده ات برات مهم باشن دیگران هر فکری می کنن بکنن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه بچتون همیشه دستتون تو دهنشه چجوری یه اسپری الکل یا پد الکلی تو کیفتون نیست

الکل؟ شوخی میکنی؟ میخوای طفل معصوم با این سن کمش دچار حساسیت و آلرژی و اینجور بدبختی ها بشه؟ الکل اصلا برای سلامتی خوب نیست. چه لزومی داره. دستاشو می شوره دیگه

مگه برای تفکرات دیگران زندگی میکنیم ، بیخیال بابا ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

الکل؟ شوخی میکنی؟ میخوای طفل معصوم با این سن کمش دچار حساسیت و آلرژی و اینجور بدبختی ها بشه؟ الکل اص ...

فضای بیرون خونه بیشتر از چیزی که فکرش رو بکنید الودست

یا کلا نمیدونی الودگی چیه 

یا نمیدونی مسمومیت و باکتری چیه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
چون خیلی کوچیکه براش ضرر داره وگرنه باهام بود

حالا که نه بخوره ولی کلا بزن به دستش که تو چشماشم میماله مریض نشه

اعصاب خودت و اون دو تا طفل معصوم (بچه و شوهرت) رو به خاطر اینکه ملت چی فکر میکنن ازت یا نمی کنن خراب ...

حیف نمیتونم همچین فکری کنم الان دارم فکر می کنم که چرا همکلاسی امو بعد بیست سال توی همچین وضعی باید ببینم و شوهرم چرا باهام اینجوری رفتار کرد توی فضای عمومی

حالا جالبه که شوهرم مثل خیلی از خانومای اینجا میگه تو حساسی خب پس فردا مریض بشه بیوفته رو‌دستم خوبه ...

بیرون خیلی کثیف و الودس منم بعضی خانوما رو میبینم که بچشون درست کثیفشو میکشه به چشم و دهنش تو دلم میگم چه مامانای بیخیالی 

قشنگ کثافت از دست بچه میباره