2777
2789

انگار یک‌ هورمون جرئت توی بدن ادم ترشح میشه…

حرف های دلت رو که مثلا نگه داشته بودی یا میدونستی الان موقع اش نیست رو میگی…

یا مثلا بنظرم من واقع ترین واکنش ها اون موقع است

چون انگار مغز ادم خاموشه 

هیچ جوابی رو از قبل تحلیل و فللن نمیکنی

همونی که واقعا وجودت ،قلبت، روحت بهت میگه رو به زبون میاری بدون سیاست و فلان …

جالب بود یکبار یک پسری میگفت ۱۲ شب اگه با ما حرف میزنین بدونین واقعا خودمونیم!خود خودمون ! بدون نقاب یا اون چهره مغرور بی احساسی که نشون میدیم

من بهش گفتم:

اره یک جای دیگه تون روشنه حتما نه؟😒

گفت:

نه بخدا جدی میگم . حالا کار به اون پسرهایی ندارم که مثلا باهاش اون تایم حرف میزنی تمام حرف هاش جنسیه و چت رو اون سمتی میبره ها …راجب ادم درستش میگم راجب چت هایی مثل بقیه روز…

تا به حال دوازده شب رو ندیدم🤦

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

ولی حرف توام بد بودا😂❤️

خالا به پسر هم خودش به اون موارد اشاره نمیکنه  خودمون یه چی میگیم راجع بهش😅

ولی از نظر علمی هم ثابت شدس شبا خودشونن همه و احساساتشون غالب میشه. میگن تصمیمات مهم رو شب نگیرین

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حتی ۱۲ به بعد هم محتاط عمل میکنم..

از من می‌پرسی در چه حالی؟  و پاسخ از چشم‌هایم می‌ریزد روی گونه‌ام..  عمیق‌تر از سیاهیِ شب،  دردی در سینه‌ام نشسته که هر روز بیشتر می‌شود..  سکوتی تلخ،  که تنها آینه‌ای از تنهایی‌ام است..                

بیشتر ببینید
امان از احتیاط😂❤️یکم شل کن خواهرم اون وقت زندگی لذتش بیشتر میشه🥲

دس خودم نیست، خیلی از کارا رو نکردم، خیلی از حرفارو نزدم، فقد چون ترسیدم

مسخرست یکم 

از من می‌پرسی در چه حالی؟  و پاسخ از چشم‌هایم می‌ریزد روی گونه‌ام..  عمیق‌تر از سیاهیِ شب،  دردی در سینه‌ام نشسته که هر روز بیشتر می‌شود..  سکوتی تلخ،  که تنها آینه‌ای از تنهایی‌ام است..                

بیشتر ببینید
ولی حرف توام بد بودا😂❤️خالا به پسر هم خودش به اون موارد اشاره نمیکنه خودمون یه چی میگیم راجع بهش😅 ...

چی بگم والا🥲😂مجبورم شدم بگم 

اخه برام جالب و سوال بود

بعضیا میگفتن ۱۲ شب به بعد ادم احساسات واقعیشه که در ژول روز کنترلش میکنه بخصوص برای اقایون

چون ما خانم ها ذاتا راحت تریم تو این موضوع

گفتم بپرسم

دس خودم نیست، خیلی از کارا رو نکردم، خیلی از حرفارو نزدم، فقد چون ترسیدممسخرست یکم

لذت زندگی برای ادم های شجاع است

همه مون اولین بارمون زندگی میکنیم

نترس میدونم از اینکه نتیجه دلخواهت رو نگیری ترسیدی

از واکنش ها از ….

اما واقعیت اینه که همیشه هم نتیجه ممکنه نده

حداقل دینش به گردن خودت نیست

حسرت به دل نمبمونی

دس خودم نیست، خیلی از کارا رو نکردم، خیلی از حرفارو نزدم، فقد چون ترسیدممسخرست یکم

نه اصلا مسخره نیست عزیز دل 

من اطرافم آدمای محتاط خیلی دیدم خودم هم بودم قبلا ولی الان خیلیییی بهتر شدم و واقعا میبینم چقدر لذتش بیشتره زندگی الان برای من

با خودت تمرین کن فقط از قصد برای خودت چالش بزار تا بهتر بشه شرایطت

چی بگم والا🥲😂مجبورم شدم بگم اخه برام جالب و سوال بودبعضیا میگفتن ۱۲ شب به بعد ادم احساسات واقعیشه ...

نه خوب شد به روش آوردی به هر حال باید بدونه ما نسبت به آقایون ذهنیتمون اینه😂❤️

حالا دور از شوخی درست میگی موافقم با حرفات

لذت زندگی برای ادم های شجاع استهمه مون اولین بارمون زندگی میکنیمنترس میدونم از اینکه نتیجه دلخواهت ر ...

درست میگین، ولی خب بعضی وقتام بخاطر از دست ندادن نمیشه حقایق رو گفت

بیشتر ببینید