2777
2789
عنوان

مثل من خریت نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 4256 بازدید | 194 پست
چن سالتونهول کن بش فک نکنبت مسیج میدهولی دختر از این ب بد کمتر تر بزن تو رابطت

اون رفیقش خیلی دختر بازه مثل آب خوردن میتونه دختر واسش اوکی کنه صدرصد دیشب بهش گفته گور پدر این دختره اینو ولش کن بیا یکیو واست اوکی کنم مخشو شست و شو داده پرش کرده اونم قبول کرده صدرصد دیگه بیخیال من شده فکر نمیکنم دیگه سمتم بیاد😭ولی اخه درسته من مقصر بودم ولی اونم منو کتک زد فحش داد جلو دوستش ابرومو برد

دو روزه نه پیامی داده نه پیامی دادم نه زنگی زده نه زنگی زدمدفعه قبل خودم زنگ زدم یه روز نشد حتیحالا ...

نگران نباش میاد سمتت

اونم منتظره دوباره مثل دفعه قبل تو بری زنگ بزنی ولی وقتی ببینه واقعا خبری ازت نیست صدرصد میاد سمتت قول میدم زیر یک هفته بهت زنگ بزنه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اون رفیقش خیلی دختر بازه مثل آب خوردن میتونه دختر واسش اوکی کنه صدرصد دیشب بهش گفته گور پدر این دختر ...

بابا جفتتون مقصرید

کار اونک اصلا قابل بحث نی

ب نظرم ب خودت زمان بده ببین چی میشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بیشتر ببینید
نگران نباش میاد سمتتاونم منتظره دوباره مثل دفعه قبل تو بری زنگ بزنی ولی وقتی ببینه واقعا خبری ازت نی ...

تا بحال به دو روز نکشیده بود دعوامون 

چ برسه یک هفته 

حس میکنم همه حرمتا بینمون شکسته شده

هرکس سنه اولدوز دئیـــه اؤزوم سنه آی دئــــــمیشم🫠♥️

دقیقا از این ناراحتم و پشیمونم که سر یه چیز الکی همچین بی آبرویی به بار اوردمحداقل کاش دلیل محکمی بو ...

عیبی نداره عزیزم دیگه گذشت فدای سرت توهم درس خوبی ازش یادگرفتی 

برگردین هم مثه قبل میشه؟؟

اونم ک جوابی نداد خودتو بزن ب بیخیالی و فراموشش کن و از این تجربه هات توی زندگی استفاده کن😘

توی هر تاپیکی همینو میفرستی😐

وجدانم اجازه نمیده خب تجربه های کاری در دادگاه ها هست ک سرکله دارم و زجرآور این روابط های ازاد میدونین کجاست وقتی  که میفهمن درک نمیشین و نمیفهمن شون باز باید برن یک رابطه ازاد جدید دیگه تست شدن تجربه جدید یک آقای نادان دیگه آسیب ها صدمات ها  واسه کیه ؟ واسه اون خانمه هست  نه اون اقای نادان بعد خانمان  چشمان شون  بااشک فریاد زدن  زجر اورترینش ک باعث میشه به مرور بقیه اعضای بدن شون به جای چشمان شون گریه کنن و درد بکشن

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

عزیزم....🥲

""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید
وای دقیقا آبروی خودمو بردم سر یه چیز الکی شب خودمو خراب کردم بیچاره کلی زحمت کشیده بود منو ببره رستو ...

توعم زدی فحش دادی سرش داد زدی

اونم زده

ببین مردا عصبانی بشن نمیفهمن چی میگن دیگه

به نظرم هر دوتون خیلی بچه اید

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
تا بحال به دو روز نکشیده بود دعوامون چ برسه یک هفته حس میکنم همه حرمتا بینمون شکسته شده

عزیزم مدت زمان قهر و اشتی مشخص و ثابت نیست 

نگران نباش ربطی نداره به حرمت

اتفاقا یه چندروزی تنها باشین دلتون واسه همدیگه تنگ بشه بیشتر قدر همو میدونین دوباره اشتی میکنید

منم دوسال اول قهرامون به یک هفته نمیکشید ولی بعدش حتی ۴ ماه هم قهر بودیم دوباره اشتی کردیم

اون رفیقش خیلی دختر بازه مثل آب خوردن میتونه دختر واسش اوکی کنه صدرصد دیشب بهش گفته گور پدر این دختر ...

ولی الان ذهنت رفته روی پوشوندن گند کاری های اون و بولد کردن اشتباهات خودت

والا بلا من با دو نفر تا الان دوست بودم هر دوتاشم خانواده در جریان بودن این دومی که اصلا خیلی جدی بو ...

خانواده اون دونفر هم درجریان بودن ! یا فقط خانواده شما بعدش مراحل مهریه ها ومراسم ها دیگه در روزهای خواستگاری باید تعیین بشه خانوادها به تفاهم برسن 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید