بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از جاییم در نیاوردم قانونه کشورتونه اگه شک داری برو یه جستجوی ساده توی گوکل بزن و قانون رو مطلع ش ...
من خودم کارمه عزیز!
همچین چیزی وجود نداره!
موارد عسروحرج وجود داشته باشه که زوجه راحت میتونه طلاق بگیره همراه با مهریه و نفقه
دلیل محکمه پسندی هم نداشته باشه ، مثل خیانتی که مدرکی نداره برای اثبات توی دادگاه ، اگه از خونه بیرون بیاد و جدا زندگی کنه و عدم تمکین بخوره تنها اثرش عدم تعلق نفقه و اجازه ازدواج مجدد زوج هست ، نهایتا بعد ۴.۵ سال با دادخواست تعیین تکلیف میتونه جدا بشه ، تو اصلا بگو ۱۰ سال ، آخر عمری وجود نداره!!
بضاعت مالی یعنی کل مهریه ؟؟من الان ۲۵۷ تا سکه و یک سفر حج تمتع به نامم هست
اگر برای دادگاه محرز بشه که همسرت وضع مالی خوبی داره ، شغل و درآمد خوب ، ماشین خوب ، خونه و .. ، شامل قانون ۱۱۴ سکه نمیشه ، و باید هر مقدار که موقع عقد متعهد شده پرداخت کنه ، اما اگه درخواست اعسار بزنه و ثابت بشه هیچی نداره خودشه و شلوار پاش مهریه تقسیط میشه و اقساطی پرداخت میکنه ، حتی اگه خیلی بدبخت بیچاره باشه تعدیل هم میکنن ، ینی کاهشش میدن
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن