2777
2789
عنوان

اگه بخوام درخواست جدایی کنم اول باید مهرم رو اجرا بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 68 پست
دختر جون رفتی مهرتو ببخشی که طرف بیاد خونه مادرت؟؟واقعا شاهکاری

میخواستم به آرامش برسه چون خانه و ماشین رو به نامم زده بود خواستم فکر نکنه مم براش کاری نمیکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیشتر از بعد جدایی میترسم بچه هام چی میشن؟ازم میگیرن؟

حضانت بچه تا هفت سالگی با مادر هستش.

دختر از هفت تا نه سالگی با پدر ،بعد ۹ سالگی خودش،تصمیم میکیره حضانت‌ با پدرش،باشه یا مادرش.

پسرم از هفت تا ۱۵ سالگی حضانت‌ با پدرشع،بعدش خودش تصمیم میگیره

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
میخواستم به آرامش برسه چون خانه و ماشین رو به نامم زده بود خواستم فکر نکنه مم براش کاری نمیکنم

بیخیال مردی ک به خودش شک نداشته باشه هیچوقت ذهنش سمت این قضیه نمیره همه بهت گفتن نکن باز کار خودتو کردی دیگه دختر مشاوره گرفتنت چیه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
بیخیال مردی ک به خودش شک نداشته باشه هیچوقت ذهنش سمت این قضیه نمیره همه بهت گفتن نکن باز کار خودتو ک ...

همه اش رو که نزدم همون ۲۵۷ تا سکه هم میشه ۲۰ میلیارد 

چی بگم خدا خودش کمکم کنه 

من از جاییم در نیاوردم قانونه کشورتونه اگه شک داری برو یه جستجوی ساده توی گوکل بزن و قانون رو مطلع ش ...

من خودم کارمه عزیز! 

همچین چیزی وجود نداره!

موارد عسروحرج وجود داشته باشه که زوجه راحت میتونه طلاق بگیره همراه با مهریه و نفقه

دلیل محکمه پسندی هم نداشته باشه ، مثل خیانتی که مدرکی نداره برای اثبات توی دادگاه ، اگه از خونه بیرون بیاد و جدا زندگی کنه و عدم تمکین بخوره تنها اثرش عدم تعلق نفقه و اجازه ازدواج مجدد زوج هست ، نهایتا بعد ۴.۵ سال با دادخواست تعیین تکلیف میتونه جدا بشه ، تو اصلا بگو ۱۰ سال ، آخر عمری وجود نداره!!

بضاعت مالی یعنی کل مهریه ؟؟من الان ۲۵۷ تا سکه و یک سفر حج تمتع به نامم هست

اگر برای دادگاه محرز بشه که همسرت وضع مالی خوبی داره ، شغل و درآمد خوب ، ماشین خوب ، خونه و .. ، شامل قانون ۱۱۴ سکه نمیشه ، و باید هر مقدار که موقع عقد متعهد شده پرداخت کنه ، اما اگه درخواست اعسار بزنه و ثابت بشه هیچی نداره خودشه و شلوار پاش مهریه تقسیط میشه و اقساطی پرداخت میکنه ، حتی اگه خیلی بدبخت بیچاره باشه تعدیل هم میکنن ، ینی کاهشش میدن

اگر برای دادگاه محرز بشه که همسرت وضع مالی خوبی داره ، شغل و درآمد خوب ، ماشین خوب ، خونه و .. ، شام ...

وضع داراییش اندازه ی ۲۰ میلیارد نمیشه 

اما نصفش میشه

الان شرایط استارتر جزوه عسر و هرجه؟؟

ما چیزی از شرایط ایشون نمیدونیم! باید به وکیل مراجعه کنه تا تشخیص داده بشه!

ما از کجا بدونیم همسر ایشون معتاده؟ دست بزن داره؟ سومعاشرت داره؟ درخواست های نامتعارف داره؟ الکلیه؟ و ‌‌‌...

ما چیزی از شرایط ایشون نمیدونیم! باید به وکیل مراجعه کنه تا تشخیص داده بشه!ما از کجا بدونیم همسر ایش ...

استارتر شرایطشو نوشته در ضمن اگه معتاد بود و دست بزن داشت که لزومی نداشت ابنجا بیاد تاپیک بزنه  عقل داشت میرفت دادگاه با اثباتش طلاق میگرفت.😊

هودت بیرون نیا 

بیرونت میکنه دادخواست طلاق می‌ده؟

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید