2777
2789

یخچال خونه خودمون الان که فکر میکنم هر شب نیست ولی بعضی شبا یه صدای اقه مثل یه ضربه چیزی میاد ازش که نسبتا بلند یعنی جوزی هست که صبحا هم بشه شنید اما نمیدونم چرا فقط بعضی موقع ها اونم فقط شب ها صدا میاد حالا نمیدونم به خاطر سرما شب یا چی و نمیدونم

شما هم اینطوری هستین؟تجربشو دارین؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

انبساط قطعاتش هست عزیزم که تو هوای سرد و گرم متفاوته و مربوط هست به علم فیزیک.

ممکن است که لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار میتوان به وسیله‌ی گفته‌ها و نوشته‌های دروغ مردم را فریفت...زیرا همان‌طور که مگس، عسل را دوست دارد، مردم هم دروغ و ریا و وعده‌های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست میدارند..❤️‍🩹 

بیشتر ببینید
برای من که کلا یخچال خراب شد.

این صدای تق ، که شبا میشنویم طبیعیه عزیزم برای لوازمی که قطعاتشون از جنسهای مختلفه فلزاته.

اون قطعا دلیل دیگه ای داشته

ممکن است که لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار میتوان به وسیله‌ی گفته‌ها و نوشته‌های دروغ مردم را فریفت...زیرا همان‌طور که مگس، عسل را دوست دارد، مردم هم دروغ و ریا و وعده‌های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست میدارند..❤️‍🩹 

بیشتر ببینید
این صدای تق ، که شبا میشنویم طبیعیه عزیزم برای لوازمی که قطعاتشون از جنسهای مختلفه فلزاته.اون قطعا د ...

تق و توق صدا میداد.بعد انگار صدای آب میداد داخلش.میگفتن ترموستاتش خراب شده.نمیدونم اسمش رو درست گفتم یا نه.

تق و توق صدا میداد.بعد انگار صدای آب میداد داخلش.میگفتن ترموستاتش خراب شده.نمیدونم اسمش رو درست گفتم ...

آها

پس ی قطعه اش مشکل داشته.

آره درست گفتین عزیزم

بیشتر ببینید