2777
2789
عنوان

مثل من خریت نکن

4216 بازدید | 194 پست

دقیقا همونی که تردید داری بهش زنگ بزنی یا پیام بدی اینکارو نکن چون غرورت خورد میشه و بعدش مثل من پشیمون میشی 

اگه خوشش میومد خودش میومد 

من اینکارو کردم حتی جوابمم نداد

دارم میترکم خدامنوووو نابود کنه چرا اینکارو کردم

چ حس بدیه😣

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای حس بی ارزش بودن دارم😭

ول کن بش فک نکن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بیشتر ببینید

چرا خانما اصلا قبول میکنید ک روابط ازاد واردبشین خانما وارد اینجور روابط ها آزاد وارد بشین آسیب داره این روابط ازاد ،پوچ هستن وارد روابط ها ازاد نشین اصلا خانما صدمات اسیب های سخت داشته و داره

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  https://imgurl.ir/uploads/a332432_B612_20220521_202824_580.jpg                                                    https://uupload.ir/view/b612_20220521_205334_348_byba.jpg

بیشتر ببینید

موافقم دوسته منم عاشق پسر خالش

به نظرت این عشقه چون تو این مسائل خنگم یکمی

همیشه کنجکاو که بیشتر ازش بدونه حتی چیزایی که ازش میدونه را ازش میپرسه

یه سری که دوستم از سرکار میومده خونه اتفاقی خالش و پسر خالشا میبینه تا یه مسیری میرسونن دوستمان میگفت تو مسیر این سوالات ازم می‌پرسید، ازم تعریف می‌کرد

و پشت هر چراغ قرمز چشم تو چشم باهم حرف میزو یعنی بر میگشته عقب نگا میکرده باهاش حرف میزده

به نظرتون بهش حسی داره؟

خدایا  درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن  
خوبه که این شجاعت و داشتی بهش گفتی

ما ۴ سال باهم بودیم بعد خیلی مشکلات پیش اومد خیلی بدی هارو درحقم کرد منم کردما ولی خب اون بیشتر

ولی خیلی دوستم داشت اینو تو رفتارش و کاراش حس میکردم بعد دیشب من و اون رفیقش تو ماشين رفیقش بودیم بعد من ازش دلخور بودم رفتن داخل پارکینگ رستوران گفتن پیاده شو منم گفتم نمیام پیاده نمیشم جلو. رفیقش شروع کرد به تیکه انداختن و حرف زشت زدن بعد این رستوران داخل جاده بیرون شهر بود منم از ماشین پیاده شدم بدو بدو رفتم داخل جاده اومد پشت سرم گوشیمو گرفت منم جیغ میزدم میگفت باید بری بشینی داخل ماشین تا برسونمت درخونه بعد گوشیتو میدم منم میگفتم نمیام بعد رفیقش میگفت چرا مثل بچه ها رفتار میکنی بعد اونم جلو رفیقش شروع کرد به فحش ناموس و مادر دادن منم جوابشو دادم به زور بردم داخل ماشین تو ماشين با کیف زدم تو صورتش و سرش عصبی شد اومد اونم منو زد چندبار زد تو سرم بعد میگفت درد رل رفیقم به جونت خاک تو سرت یاد بگیر دختر به اون خوبی من صدبار باهاشون رفتم بیرون مثل تو عقب مونده رفتار نکرده ( من نمیدونستم با رل رفیقش رفته بیرون) بعد منم هی میزدمش خلاصه لباسشو پاره کردم اونم زد تو دماغم و دستم بعد یدفعه پشیمون شد میگفت چیزیت نشد منم هی گریه میکردم میخواستم خودمو از ماشین بندازم پایین جلومو میگرفت رفیقشم سکوت کرده بود هیچی نمیگفت  جلو رفیقش راجب خانوادم گفت تمام رازهامو جلو رفیقش گفت بعد منو‌ رسوندن تو کوچمون منم پیاده شدم بعد رفیقش گفت دیگه حق نداری بهش زنگ بزنم وقتی بدرد هم نمیخورید وقتی قدرشو نمیدونی بعدم رفتن یک ساعت نشستم تو کوچه گریه کردم دیگه رفت نه زنگ زد نه پیام داد منم پشیمون شدم فکر کردم مقصر خودم بودم اومدم نباید از اول لج میکردم اومدم اینجوری پیام و زنگ زدم جوابمو نداد😭الکی غرور خودمو شکوندم

حالا چجوری جمع کنم قضیه رو

عزیزدلم😭چقدر به موقع تاپیکتو دیدم.

ما ۴ سال باهم بودیم بعد خیلی مشکلات پیش اومد خیلی بدی هارو درحقم کرد منم کردما ولی خب اون بیشتر

ولی خیلی دوستم داشت اینو تو رفتارش و کاراش حس میکردم بعد دیشب من و اون رفیقش تو ماشين رفیقش بودیم بعد من ازش دلخور بودم رفتن داخل پارکینگ رستوران گفتن پیاده شو منم گفتم نمیام پیاده نمیشم جلو. رفیقش شروع کرد به تیکه انداختن و حرف زشت زدن بعد این رستوران داخل جاده بیرون شهر بود منم از ماشین پیاده شدم بدو بدو رفتم داخل جاده اومد پشت سرم گوشیمو گرفت منم جیغ میزدم میگفت باید بری بشینی داخل ماشین تا برسونمت درخونه بعد گوشیتو میدم منم میگفتم نمیام بعد رفیقش میگفت چرا مثل بچه ها رفتار میکنی بعد اونم جلو رفیقش شروع کرد به فحش ناموس و مادر دادن منم جوابشو دادم به زور بردم داخل ماشین تو ماشين با کیف زدم تو صورتش و سرش عصبی شد اومد اونم منو زد چندبار زد تو سرم بعد میگفت درد رل رفیقم به جونت خاک تو سرت یاد بگیر دختر به اون خوبی من صدبار باهاشون رفتم بیرون مثل تو عقب مونده رفتار نکرده ( من نمیدونستم با رل رفیقش رفته بیرون) بعد منم هی میزدمش خلاصه لباسشو پاره کردم اونم زد تو دماغم و دستم بعد یدفعه پشیمون شد میگفت چیزیت نشد منم هی گریه میکردم میخواستم خودمو از ماشین بندازم پایین جلومو میگرفت رفیقشم سکوت کرده بود هیچی نمیگفت جلو رفیقش راجب خانوادم گفت تمام رازهامو جلو رفیقش گفت بعد منو‌ رسوندن تو کوچمون منم پیاده شدم بعد رفیقش گفت دیگه حق نداری بهش زنگ بزنم وقتی بدرد هم نمیخورید وقتی قدرشو نمیدونی بعدم رفتن یک ساعت نشستم تو کوچه گریه کردم دیگه رفت نه زنگ زد نه پیام داد منم پشیمون شدم فکر کردم مقصر خودم بودم اومدم نباید از اول لج میکردم اومدم اینجوری پیام و زنگ زدم جوابمو نداد😭الکی غرور خودمو شکوندم

حالا چجوری جمع کنم قضیه رو