2777
2789

خواب دیدم یه گردنبند مروارید از یه جایی به دستم رسیده و من میزارم داخل جعبه قرمز جواهرات 

مروارید ها صاف و درخشان و سفید رنگ بودن 

این به جنسیت بچه ربط داره ؟

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاءالله خیره عزیزم.

هنوز جنسیت نی نی رو نمیدونی؟

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ان شاءالله خیره عزیزم.هنوز جنسیت نی نی رو نمیدونی؟

نه 

مجهوله 

دیشب چون حالم بد بود از خدا خواستم یه نشونه بهم بده گقتم اون خواسته قلبی من میشه یا نه بعد این خواب رو دیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظر من اره، کلا خواب طلا و مروارید و ... ما اعتقاد داریم برای زن باردار به جنسیت ربط داره

توی گوگل نوشته جنسیت پسره 

یه نفر دیگه هم خواب دیده بود گردنبند مروارید رو و بچش پسر بود

الان همینه به نظرت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه مجهوله دیشب چون حالم بد بود از خدا خواستم یه نشونه بهم بده گقتم اون خواسته قلبی من میشه یا نه بعد ...

عزیزم به جنسیت ربط داره ولی اینکه یعنی بچه چی باشه من نمیدونم.

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
توی گوگل نوشته جنسیت پسره یه نفر دیگه هم خواب دیده بود گردنبند مروارید رو و بچش پسر بودالان همینه به ...

اینکه جنسیت توی این مورد چی باشه را نمیدونم، ولی برای ما هرکسی خواب النگوی طلا یا گردنبند طلا ببینه بچش پسره، تا حالا هم برعکس نشده.