2777
2789
عنوان

تعبیر خواب گردنبند مروارید برای زن باردار بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 29 پست
اینکه جنسیت توی این مورد چی باشه را نمیدونم، ولی برای ما هرکسی خواب النگوی طلا یا گردنبند طلا ببینه ...

میدونی چون زدم دقیقا یه نفر توی همین نینی سایت هم خواب مروارید دیده بود و بچش پسر بود خواستم ببینم برای من چیه

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا باید فکر کنی به جنسیت بچه ربطی داره؟یه خوابه دیگه خواب ها نمادینن اگه زیاد تکرار شه یعنی ناخودآگ ...

😐😐😐 

چون خواب های صادقه میبینم پرسیدم 

و اکثر جاها اثبات شده که خواب بیانگر اتفاقات آینده هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاءالله

یه مدته حالم خیلی بده پریشب حاجتم نوشتم و گذاشتم لای قرآن گفتم خدایا نشونه بده بهم اما نداد 

دیشب گفتم خدایا فقط یه نشونه

دلم خیلی گرفته بود و یکم گریه کردم که این خواب رو دیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه مدته حالم خیلی بده پریشب حاجتم نوشتم و گذاشتم لای قرآن گفتم خدایا نشونه بده بهم اما نداد دیشب گفت ...

خوب عزیزم مهم سلامتی هست که از هر چیزی مهم تره بعدشم هرچی خدا بخواد همون میشه چزا ناراحتی ناراحتی تو روی بچه تاثیرات منفي میزاره دعا کن و همه چیز رو بسپار به خدا

خوب عزیزم مهم سلامتی هست که از هر چیزی مهم تره بعدشم هرچی خدا بخواد همون میشه چزا ناراحتی ناراحتی تو ...

نمیدونم دلم خیلی گرفته بود اما امروز با دیدن این خواب حالم خیلی خوب شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونی چون زدم دقیقا یه نفر توی همین نینی سایت هم خواب مروارید دیده بود و بچش پسر بود خواستم ببینم ب ...

من توی هوش مصنوعی زدم گفته بود گردنبند مروارید، جنسیت دختره.