2777
2789
عنوان

دیشب خانواده شوهرم مهمونمون بودن بیایین بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3110 بازدید | 97 پست

اگر من بودم یکی دو سری مهمونی های بعدی دست به سیاه و سفید نمیزدم، میگفتم منو قبول نداری خودت زحمت بکش، یا به راه راست برمیگرده و به خودت میسپاره یا اینکه تا آخر جور مهمون داری رو گردن میگیره که در هر دو صورت بنظرم به نفع توعه

خب همینایی ک اینجا گفتی جلو خانواده شوهرت،ب خودش میگفتی.

مشکلم خانواده شوهرم نبست خواهرشوهرم در جا گفت بس کن حتما تو طول سال آشپزی میکنی برادرشوهر هم گفت تو خودتو بکش کنار اون موقع میفهمی میتونه ولی من از حرف شوهرم شکستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب نمونه اش میشه آشپزی دیشب کباب شور برنج خشک من بدم میاد کسی بیاد خونم غذا اینجور باشه البته خواهر ...

مشکلاتتون را در جمع نباید بیان کنید،تهش اینجوری میشه،دوتایی حلش کنید .

اگر من بودم یکی دو سری مهمونی های بعدی دست به سیاه و سفید نمیزدم، میگفتم منو قبول نداری خودت زحمت بک ...

اصلا بحثم مهمون داری نیست ببین وقتی میخواد مهمون بیاد انگار دچار استرس و دلهره میشه اینقدر بداخلاق میشه اینقدر به بچه گیر میده در حالت عادی هم اخلاق های بد داره ولی خب کمتر

مشکلم خانواده شوهرم نبست خواهرشوهرم در جا گفت بس کن حتما تو طول سال آشپزی میکنی برادرشوهر هم گفت تو ...

حق داری... و خوب کاری کردی که دعوا راه نینداختی، دیدی که چطور همشون ازت دفاع کردند.... 

هر وقت تایم  مهمونی  شد. بگو حق نداری پاتو بزاری تو اشپزخونه و تو اشپزی من دخالت کنی. مگه من میام در مورد دیزاین مجل کارت نظر میدم.. چند باری قشقذق به پا کن دیگه خودشو جمع  میکنه. اللنم تا یه هفته فقط برای خودت و بچه ت غذا درست کن. بگو برو برای خثدت غذا بدرست من بلد نیستم غذا بپزم که باب میل شما باشه ـداد کشید داد بزن. ظرف شکست ظرف بشکن. بزار بفهمه ازش نمیترسی. اینجور مردا وقتی ببین زنشون ساکت نمیشینه و تو سری خور نیست. دیگه موش میشن. دیشبم باید جلو چمع از همه میپرسیدی غذاهای سال پیشتون زهرمار بوده مگر؟ که داداشتون اینجور میگه

چند روز غذا درست نکن تو خونه.بگو من از عهدش برنمیام

پسرم خیلی حساسه وقتی دعوامون میشه گوشهاشو میگیره به من میگه مامان دعوامون نکنید سرم درد میگیره من به خاطر پسرم مجبورم همیشه تو خودم بریزم و گرنه اینقدر عصبانیم دلم میخواد تمام وسایل خونه را بشکنم نمیشکنما

اصلا بحثم مهمون داری نیست ببین وقتی میخواد مهمون بیاد انگار دچار استرس و دلهره میشه اینقدر بداخلاق م ...

این دیگه اخلاق و ذات شوهرته، نمیتونی کاریش کنی فقط باید کنترل کنی، مثلا به بهانه خرید بفرستیش بیرون اون روز یا یه کاری براش درست کنی که کلا بیرون خونه مشغول بشه اون روزو،