2777
2789
عنوان

واقعا کارتون درست نیست دعوای قومیتی راه میندازید

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 126 پست
ارومیه اسم قبلیش آذربایجان غربی و بیشتر ساکنانش ترکن اما این ادعای مالکیت کردن خیلی بده

عزیزم هر کی اومده حکومت کرده اسم ها رو تغییر داده مثل شهر کرد اصلا کورد نداره ولی اسمشو عوض کردن مثلا زمان رضا شاه کوردا رو تبعید کردن همین طور ترک ها بیشتر اسمها رو تغییر دادن این دلیل نمیشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استاتر دهن این کاربر ببند تا لرا رو تگ نکردم تو تاپیک آدم متوهم میگه لرا ام کردن دقیقا ترکا بدشون از همین رفتارشون میاد😂

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
ارومیه اسم قبلیش آذربایجان غربی و بیشتر ساکنانش ترکن اما این ادعای مالکیت کردن خیلی بده

اسم قبلي ك رضاييه هست

بعدم اذربايجان غربي اسم استان هست

لطفا توي اخرين تاپيكم نظرسنجي قصاص شركت كنيد

عزیزم اشتباه نوشتی ارومیه ۸۵ درصد تورکه من نمیگم امار رسمی میگه بزن گوگل ببین

گلم درخواست مو قبول کن 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید
استاتر دهن این کاربر ببند تا لرا رو تگ نکردم تو تاپیک آدم متوهم میگه لرا ام کردن دقیقا ترکا بدشون از ...

عزیزم بهتر به حاعصب بیجا بری دوتا کتاب بخونی تا تاریچه خودتو بدونی و فقط با کتاب خوندن و تحقیق میتونی حرف بزن در غیر اینصورت احمق حساب میاد بگی لری یا کوردی یا ترک ولی از تاریخ خودت ندونی و به خودت توهین کنی

من ترکم ولی اصلا دعوایی ندارم یجا نشستم یکی میاد میگ ایران برا ما کورداساخه چرا🫠

مرسی کجا 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید
استاتر دهن این کاربر ببند تا لرا رو تگ نکردم تو تاپیک آدم متوهم میگه لرا ام کردن دقیقا ترکا بدشون از ...

عزیزم لر و کرد سواست اما دعوا نکن گلم لرا عشق من هستند 😂😂

اقتصاد ببین چیشده ک الان نوبت دعواهای قومیتی شده

تا بوده تو سایت دعوای قومیتی راه میندازن و یکی استارت فحش و توهین میزنه

واقعا خجالت آوره

نیاز دارم یه مدت از مجازی فاصله بگیرم لطفا اگر منو بجز تاپیک خودم ، تاپیکای دیگه دیدین بهم یادآوری کنین☺️🌻

الان دیدی جریان از چ قراره ؟الان من گند بزنم به سر تا پای شما کردا کمتونه همون ترکا خوب بهتون میکنن ...

من مطمینم تو لر نیستی 

وگرنه یه لر این همه از کوردا بعیده متنفر باشه 

یه جای کار میلنگه