2777
2789
عنوان

واقعا کارتون درست نیست دعوای قومیتی راه میندازید

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 126 پست
عزیزم بهتر به حاعصب بیجا بری دوتا کتاب بخونی تا تاریچه خودتو بدونی و فقط با کتاب خوندن و تحقیق میتون ...

بیا برو گمشو پانکرد ابلح من لرم چه ربطی به توعه بی هویت دارم همون برو ترکا خوب دارن میذارن تو کاست چون همینقدر متوهم هستید حالم ازت بهم میخوره

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

من کاری به قومیت ندارم ولی ما ارومیه رفتیم مسافرت هرکیو دیدم کورد بود البته تورکم دیدم ولی راحت نصف جمعیت کورد بودن

جهنم جاییه که بعد از مرگت، بهترین شخصی ک میتونستی باشی میاد ملاقاتت...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استاتر دهن این کاربر ببند تا لرا رو تگ نکردم تو تاپیک آدم متوهم میگه لرا ام کردن دقیقا ترکا بدشون از ...

درخواست مو قبول کن لطفا 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید
عزیزم لر و کرد سواست اما دعوا نکن گلم لرا عشق من هستند 😂😂

خب عزیزم میبینی که اینا ولشون کنی میگن شمالی و ترک و لر و همه کرد هستن آدم و هوا ام کرد هستن دقیقا مشکل ترک ها ام همینه 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
بیا برو گمشو پانکرد ابلح من لرم چه ربطی به توعه بی هویت دارم همون برو ترکا خوب دارن میذارن تو کاست چ ...

بعید میدونم لر باشی و ایقد بی شخصیت و وقیح

ابرو لرا رو نبر با این حرفای چاله میدونیت

خب عزیزم میبینی که اینا ولشون کنی میگن شمالی و ترک و لر و همه کرد هستن آدم و هوا ام کرد هستن دقیقا م ...

مرسی درخواست مو قبول کن 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید
من مطمینم تو لر نیستی وگرنه یه لر این همه از کوردا بعیده متنفر باشه یه جای کار میلنگه

من لرم با افتخار همه ام تو سایت من و میشناسم اون خانمی که داره اشغال لر و ترک و میخوره پانکرده زودتر جم کنید این مسخره بازیارو

خب عزیزم میبینی که اینا ولشون کنی میگن شمالی و ترک و لر و همه کرد هستن آدم و هوا ام کرد هستن دقیقا م ...

مگه به حرفه؟ هرکی گفت مال ماست یعنی درست میگه؟

سر چیزای اینطوری اعصاب خودتون خورد نکنین

نیاز دارم یه مدت از مجازی فاصله بگیرم لطفا اگر منو بجز تاپیک خودم ، تاپیکای دیگه دیدین بهم یادآوری کنین☺️🌻

بعید میدونم لر باشی و ایقد بی شخصیت و وقیحابرو لرا رو نبر با این حرفای چاله میدونیت

با دو تا اکانت نبا سایبری پانکرد 

بیا برو گمشو پانکرد ابلح من لرم چه ربطی به توعه بی هویت دارم همون برو ترکا خوب دارن میذارن تو کاست چ ...

واقع این حجم از بیشعوری هیچ حرفی ندارم در حماقت خودت بمون فعال تو فاشیستی احمق نادان