2777
2789
عنوان

واقعا کارتون درست نیست دعوای قومیتی راه میندازید

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 126 پست
براتون تاپیک زدن بغل و گفتن دو تا کاربری یکی هستید و در حال خراب کردن ترک ها هستید اتفاقن کاربر حرف ...

بزنن و بگن اصلا مهم نیست. 

اصلا تو کامنتای منو دیدی 

اینا دعواشون سر ترک و کرده این میگه من لرم و داره ب کردا توهین میکنه. 

اصلا چرا باید تفرقه بندازه این وسط 

هدفش اینه تا یبار دیگه کسی جرات نکنه به کوردا توهین کنه کورد یعنی اصالت وکسی بیجا میکنه بخواد به زبو ...

نه عزیزم من تاپیک زدم تا بگم چه ترک چه کرد خواهر برادریم و هیچکس حق توهین به جفتمون رو نداره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هدفش اینه تا یبار دیگه کسی جرات نکنه به کوردا توهین کنه کورد یعنی اصالت وکسی بیجا میکنه بخواد به زبو ...

بزار بگن ما کوردا داریم از مرزهامون دفاع میکنیم

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

کردهای با غیرت مرز نشینمون انقد مردن و انقد شهید دادن ک الان ما اینجاییم همشون برا یه هدف جنگیدن

ای کاش اینو کاربرانی بفهمن ک فقط بلدن توهین کنن به کوردا

جهنم جاییه که بعد از مرگت، بهترین شخصی ک میتونستی باشی میاد ملاقاتت...!

واقع این حجم از بیشعوری هیچ حرفی ندارم در حماقت خودت بمون فعال تو فاشیستی احمق نادان

عزیزم بیشعور شمایی که به همه فحش پدر مادر دادی خودت و به مظلومیت نزن همون برو با ترکا بحث کن منه لر هیچ ربطی به بحث های مزخرفی شما ندارم ما لرا با ترکا رابطمون خوبه

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

ببین من خودم کورد ماکو ام ولی این تاپیکا هیچ هدفی جز دعوا پشتشون نیست وصلام بیشتر هم توهین میشه 

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
من کاری به قومیت ندارم ولی ما ارومیه رفتیم مسافرت هرکیو دیدم کورد بود البته تورکم دیدم ولی راحت نصف ...

شما با چشم بصیرت نگاه نکردی گلم😂😂😂😂

اخه شهری که طبق امار رسمی ۸۵ درصد تورکن شما چطور نصفشو کورد دیدی

من آذری یوخ.تورچم تورچ

براتون تاپیک زدن بغل و گفتن دو تا کاربری یکی هستید و در حال خراب کردن ترک ها هستید اتفاقن کاربر حرف ...

فحش لیاقت شماهایی هست ک تاچیزی میشت حرفایی میزنیت لیاقت خودتونه. 

خب اینجا بعضی چیزا غیزمحازه وکرنه اینجام ب گند و کثافث میزدید

برو بابا ی کلمه یاد کرفتی هی نشخوار میکنی. البته الان فهمیدم لر منطقه لرستان نیستی برا همون تعحب کرد ...

منه لر هیچ ربطی به توعه کرد ندارم جز هم وطن بودن الا به بحثت با ترکا برس سره ارومیه اکانت دومی

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
عزیزم بیشعور شمایی که به همه فحش پدر مادر دادی خودت و به مظلومیت نزن همون برو با ترکا بحث کن منه لر ...

من پدر مادر کسی توهین نکردم فقط گفتم برو در مورد خودت تاریخ خودت بخون بعد به خودت توهین کن چه لباس چه زبونتون بیشتر به کورد برمیگرده 

فحش لیاقت شماهایی هست ک تاچیزی میشت حرفایی میزنیت لیاقت خودتونه. خب اینجا بعضی چیزا غیزمحازه وکرنه ا ...

عزیزم میشه ادامه ندید بحث تموم شه خواهش میکنم الان میان من رو تعلیق میکنن