2777
2789
عنوان

یه سوال جدی اونایی که میگین دختر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 60 پست
ضرر بیشتر همه به خودش میرسه

منظورم اینکه ما میگیم دستمال بقیه میشی ولی در خقیقت روحی هیچ ضربه ای نمیخورن

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ای بابا پس همدردیم بلاخره یه همدرد پیدا کردم میشه حرف بزنیم خواهر

دوست توام اینکار کرد؟

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
بله یه نفر رو خیلی میخواستم با اون ریخت رو هم

مریضن

اولا هزار جور بیماری جسمی میگیره

دوما گذشته پراز اشتباهش ممکنه بعدها کلی به ضررش تموم بشه و توی روابط بعدیش تاثیرمنفی بزاره

سوما کسی که ارزش خودش رو دراین حد میدونه ناخواسته بقیه هم رفتاری در شان خودش باهاش خواهند داشت

به نظرم این آدم تااینجاش هم کلی مشکل داره که هرروز با یکیه و بیمار محسوب میشه

توهم اگر خودتو دوست داری سریعتر باهاش کات کن

منظورم اینکه ما میگیم دستمال بقیه میشی ولی در خقیقت روحی هیچ ضربه ای نمیخورن

مگه باید حتما اسیب روحی بخورن؟ 

همینکه اجتماع رو ناامن میکنن و به دخترای دیگه اسیب میزنن کافیه ! 

وگرنه فکرکردی اون زنهای خونه خراب‌کن که وارد زندگی مردای متاهل میشن همشون اسیب روحی می بینن؟ نه تازه با نیش باز هم با شوهرای مردم ارتباط برقرار میکنن از این متاهل میرن به متاهل دیگه 

ضرر و تو زندگی آیندش میکنه 

همین که نتونسته یه رابطه پایدار داشته باشه و مدام آدم عوض میکنه و از اول مراحل اشنایی رو طی میکنه به نظرت اگه ضرر نیست چیه🙄

دانشجوی رشته حقوق👩🏻‍⚖                                                    تکنسین داروخانه💊                                                           مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بیشتر ببینید
من بهش میگفتم نکن نمیدونم حس بد میگیری حس سو استفاده افسرده میشی ولی گوش نداد الانم خوشحال شنگوله

به یکی گفتن اینقدر پولاتو‌نده باقلا بخر سفیه میشی ها طرف  رفت خونشو فروخت همشو باقلا خرید خورد بعد اومد گفت ببین من خونمو فروختم باقلا خریدم سفیه نشدم یعنی اصلا نفهمیده که چقدرسفاهت بخرج دادن  که خونشو  فروخته  منظورم اینه  وقتی طرف  نمیتونه مسایل رو درک کنه و ارزش خودش رو گم کرده یعنی سقوط کرده  بخاطر همین  خوشحاله دیگه حالا براش از ارزشو الماس وجودو ...صحبت کن طرف اصلا این چیزا رو نمی‌فهمه