2777
2789
عنوان

اگه نمیخوای عاقبت و سرنوشت ازدواجتون مثل من بشه پس لطفا بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 4287 بازدید | 119 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر برو شکایت کن دادگاه بگو بهم نفقه نمیده و بچم بدون شیر و پوشکه با گریه زاری درگاه خدا به نتیج ...

خواهری بچه من سنش از شیر و پوشک گذشته اون رو برای مثال اون دوران گفتم 

نمیتونم اگه شکایت کنم بچه مو ازم میگیره نمیذاره ببینمش اون قانون و دادگاه فقط در حد برگه یه چیزی نوشتن تمامش به نفع مرداس

تو عقد حتی بیرون ،رستورانم نمی بردت !؟هیچ خرجی برات نمی کرد

مثلا ساندویچ یا پیتزا می‌گرفت میگفت بریم پارکی جایی بشینیم بخوریم میگفتم چرا میگفت رستوران خیلی شلوغ و کثیفه من نمیتونم اونجا غذا بخورم بعدا فهمیدم که اول میترسیده من غذای گرون سفارش بدم دوم اینکه کسی نگام کنه و...

ببين عزيزم اين آدم ديوونه نيست خودشو زده به ديوونگى 

از موضع قدرت وارد شده اصلا ازش نترس 

گريه ميكنم چيه 

به بچه ات فكر كن 

محكم باش 

اول با وكيل صحبت كن ،من خودم اطلاعات ندارم ،و مهريه ات رو بذار اجرا محكم و بعد هم كتكت زد حتما برو پزشك قانونى 

براى حضانت بچه به دردت ميخوره 

بعد مهريه قهر كن برو ،حالش رو جا بيار 

ببين از اين آدم نترس ،اين فقط خودش رو زده به خلى 

تو خل تر بشو 

مثلا ساندویچ یا پیتزا می‌گرفت میگفت بریم پارکی جایی بشینیم بخوریم میگفتم چرا میگفت رستوران خیلی شلوغ ...

عیدی ،یلدا ....چطور برات خوب انجام می داد!؟

از پذیرش درخواست دوستی آقایان معذوریم 😊
مگه ميشه ى دفعه انقدر عوض بشه ؟ مخصوصا عصبى بودن ؟ شايد قرص ميخورده چون اصلا خودشون رو نميتونن كنترل ...

به خدا تمام دوران نامزدی به مادرم میگفتم خداروشکر عصبی و بددهن نیست

اصلا نشون نمیداد

اصصصصصللللا

خواهری بچه من سنش از شیر و پوشک گذشته اون رو برای مثال اون دوران گفتم نمیتونم اگه شکایت کنم بچه مو ا ...

نه عزیزم این خبرام نیست الکی نترس 

ببین تو اگه درخواست طلاق ندی همه چی به نفع توهه 

نفقه رو میگی میزنه زیرش ،خب درست ،رو مهریت مانور بده 

برو دادگاه بگو طلاق نمیخوام ،زندگیمم دوس دارم ،فقط میخوام حقمو مهریمو بگیرم ،سریع امولش ضبط میشه ،قسط بندی میشه ،از نظر مالی تامینی حدودا 

حالا اومدیم خر شد گفت پس طلاقت میدم ،دیگه اینجا مجبوری از مهریت بگذری و بچه رو برداری برا خودت که اینجا هم جونت ازاده در عوض

عیدی ،یلدا ....چطور برات خوب انجام می داد!؟

اونارو طلا آورد ولی چه طلا اوردنی؟؟؟

مغزم رو خورد تا آورد هر روز عکس یه زنجیر میفرستاد مثلا در حد یکی دو گرم میگفت اشکال نداره اون قبلیه که انتخاب کردی نیارم اینو بیارم آخه الان دست و بالم تنگه این یکم ارزون تره اینو بیارم

به خدا تمام دوران نامزدی به مادرم میگفتم خداروشکر عصبی و بددهن نیستاصلا نشون نمیداداصصصصصللللا

چه مدت عقد بودید 

چقدر باهم رفت ،آمد می کردید!؟

از پذیرش درخواست دوستی آقایان معذوریم 😊
خواهری بچه من سنش از شیر و پوشک گذشته اون رو برای مثال اون دوران گفتم نمیتونم اگه شکایت کنم بچه مو ا ...

نترس ازش ،اون بچه رو نميگيره 

فقط حتى گفت بچه ،بگو گور باباى خودت و بچه ات 

ميرم شوهر ميكنم از دست تو و اين زندگى راحت ميشم بچه ميخوام چى كار 

الكى بگو ولى نقطه ضعف نده دستش 

ببين اين حرف من يادت نره ،از اين آدم نترس 

اين مشكلى نداره كه خيانت نكرده ،معتاد نيست اين فقط خودشو زده به خلى ،تو از چى ميترسى 

محكم باش به خدا مثل موش ميشه تو دستت