2777
2789
عنوان

یه سوال جدی اونایی که میگین دختر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 60 پست
هر ادمی مختاره خودش انتخاب کنه چه سبک زندگی داشته باشه

اره میدونم فقط نمیفهمم چرا میگین بده 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
چه ضرری ؟؟ طرف شده دستمال کاغذی بین بقیه ضرر از این بدتر ؟

اخه خودش این فکر نداره 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا فکر می‌کنیم یکی ی اشتباه میکن حتما خدا باید بزنه سقطش کنه کج و کوله بشه

خب چرا میگیم اشتباهه این کار 

هیچی عزیز فقط پسرا رو هار و وحشی میکنه میندازه به جون بقیه دخترا الان اوضاع جوری شده تو‌محل کار  با پسرا لا.س نزنی دیگه راحت زیرآبتو میزنن یا استخدامت نمیکنن مدت پیش در توییتر به این‌مورد اشاره میکردن که هرجا میرن برای استخدامی عکس قدی میخوان و ..  

پسرا دیگه دخترا رو درحد عروسک جنسی می بینن 

نه ازدواجی میکنن نه ارزشی برای روح و جسم دخترای مردم قائل میشن چون یک دخترایی امثال دوست شما بهشون یاد دادن چنین افکاری پیرامون دخترها داشته باشن 

نه حالش خیلیم خوبه و شنگوله

اون الانشه 

در ضمن این آدما هیچ وقت از ته دلشون به کسی نمیگن 

بروز نمیدن 

حتی میخندن

فکر میکنن وقتی تو این راه افتادن دیگه جای برگشت نیست

واسه همین با افتخار ادامه میدن که کسی نگه چیشد تو که همیشه خوشبختی 

https://daigo.ir/secret/2846740943

درضمن اینجوری ارزش خودش رو تا یچیز دم دستی بشدت پایین آورده

من بهش میگفتم نکن نمیدونم حس بد میگیری حس سو استفاده افسرده میشی ولی گوش نداد الانم خوشحال شنگوله 

اخه خودش این فکر نداره

کسی که هرزگی می‌کنه بنظرت تو فکرش این چیزا میگذره ؟ که آیا کارم بده یا مثلا دارم فا ح شگی میکنم ؟ 

نه اصلا 

هر کی بخواد یه پولی میده یه شب باهاش می‌خوابه 

دوستتم همینه دیگه داره رزومه کاری بلند واسه خودش درست می‌کنه 

مادر خوبی میشه در آینده 

بهش بگو یکی هم واسه من جور کنه نمیشه؟

نه بابا من از یه پسره خوشم اونده بود فوری رفت با اونم دوست شد