2777
2789
عنوان

هیچی ندارم که ازش استوری بذارم 😒

183 بازدید | 33 پست

دلم میخواست منم مثل بقیه استوری میذاشتم اما هیچی برای نشون دادن ندارم. مسافرت که نرفتم جای خاصی هم نرفتم هیچ کوفتی هم نیس که بذارم استوری 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر میکنم فقط منم که از استوری گذاشتن خوشم نمیاد.

کسی نیس شاید که بخوای نظرشو جلب کنی

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید
فکر میکنم فقط منم که از استوری گذاشتن خوشم نمیاد.

نه تنها نیستی منم خوشم نمیاد نمیدونم چه معنی داره عکس خونه زندگی و مسافرت و غذا و بچه و شوهر و ...بگیری بذاری بقیه ببینن 

میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنید عکسم مونده

ترکبد عزیزم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید

دلیل استوری رو نمیفهمم 🤷‍♀️🤦‍♀️ خب نذار استوری 

دلم میخواد بزنم حتی بیرون از خودم                                " فردا رو ندارم از دیروزم پرم "                       https://daigo.ir/secret/5816755497

تو خونتون گل دارین؟؟ برو بهش آب بده فیلم بگیر بنویس حال خوب 🥰😂

عزییییزم 🤣🤣🤣 قبلن ازین کارا میکردم ولی مقایسه که میکردم میدیدم خیلی ضایعه خخخخ

ولی مرسی که حسمو درک کردی 🥺🥺

بیشتر ببینید

مگه برای مردم سفر میری که همچین فکری داری.... گلم مثل اینکه معتاد استوری گذاشتن شدیا ... خیلی ها که استوری از سفر خوش گذرونیشون میذارن بعدش حالشون گرفته میشه چون آهی پشت این به نمایش گذاشتن میاد که ممکنه دامن گیر باشه 

یه کلیپ از روانشناس دیدم می‌گفت اونی که از سغرش استوری میذاره عقده ای هست...

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

منی که نه تنها استوری نمیذارم یکی دو جا بیشتر پروفایلم ندارم😂

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
مگه برای مردم سفر میری که همچین فکری داری.... گلم مثل اینکه معتاد استوری گذاشتن شدیا ... خیلی ها که ...

😧😧😦😦 واااااا

نه نمیشه گفت عقده ایه

دوس داره حال خوبشو با دوستانش به اشتراک بذاره. برونگراس

بیشتر ببینید