2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم ازین موضوع پرده بکـارت

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 54 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ی پسرو میشناسم ک زگیل تناسلی و تبخال تناسلی گرفته داره خودشو درمان میکنه 

ی دختر ۱۰ سال کوچیکتر از خودش پیدا کرده میخاد بره خواستگاریش همشم میگه دختر خوبیه افتاب مهتاب ندیدس 

ولی بعد از ازدواجشون دختره هم مبتلا میشه بیچاره 

چون ویروسش همیشه تو بدن میمونه 

حالا این دختره باید تقاص هرزگی پسره رو بده

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

الان دیگه مثل قدیم نیست 

کی گفته دختر باید پاک باشه 

کلی دختر میشناسم رابطه داشتن قبل ازدواج و بعد با یکی دیگه ازدواج کردن و خوشبختن

البته سطح فرهنگ خانواده و محیط زندگی هم خیلی مهمه 

قطعا توقع نداشته باش یه پسر با یه پدر و مادر سطح پایین و بیسواد بخوان نبرنت آزمایش

با یه خانواده درست حسابی وصلت کن که این چیزا براشون عار هست که حتی حرفش و بزنن

مگه پسرایواشکی غلطاشونو میکنن اتفاقا برای پسراتابلوتره ومعمولا همه میدونن چی کاراکرده خب به همچین پسرایی دخترندید باهاشون ازدواج نکنید این انتخاب وخواست اوناست که دختراین مدلی رونمیخوان تاحالا دخترحق انتخاب نداشت اما الان که داره،دختراهم پسرای این مدلی رونخوان دیگه اگه میرن باهاشون ازدواج میکننبه نظرمنکه خب زندگی خودشونه بدوخوبشم پای خودشونه 

ی پسرو میشناسم ک زگیل تناسلی و تبخال تناسلی گرفته داره خودشو درمان میکنه ی دختر ۱۰ سال کوچیکتر از خو ...

پسری که تو میشناسیش ومیدونی این مشکل رو داره پس اونا هم قطعا یکم کشش بدن وتحقیق کنن ودقت کنن میفمن ،کم کاری ازخوداونا هم هست که ازدواج روساده گرفتن وبه هرکسی جواب مثبت میدن آدم که نباید هرکسی رو توخونش راه بده

پسری که تو میشناسیش ومیدونی این مشکل رو داره پس اونا هم قطعا یکم کشش بدن وتحقیق کنن ودقت کنن میفمن ، ...

بحث اینه ک خونواده اهمیتی نمیدن به باکرگی پسر

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

من یه بار با یه اقایی اشنا شدم گفت ممکنه مامانم اینا این تست زو ازت بخوان

من گفتم من مشکلی ندارم تست هم میدم 

اما منم همین تست رو از پسرشون میخوام

انقدر عصبانی شد گفت این حرفا چیه😄

کسی خودش پاک باشه خوبه دنبال ادم پاک بگرده در غیر اینصورت ادم درستی نیست