2777
2789
عنوان

مادرشوهرم حق داشت یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 57 پست
خب عزیزم دیده هرچقدر یهویی میاد شما نمیخوای حرکتی برای منظم بودن بزنی و جمع نمیکنی ، مجبور شده مستقی ...

بخدا درک میکنم اما اینکه یهو گف شرم آوری  رو نتونستم هضم کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فکر میکنم چیزای دیگه هم هست یه هو همه رو باهم جمع کرده تخلیه کرده

بقرآن هیچی  داعم کمکشون میکنم  افطار میخورن سری چای میارم دسر میارم  گاهی میوه پوست میکنم میزارم جلوشون

کارش زشت بوده

ولی شما خودت با کاری ک کردی این اجازه رو بهش دادی ک اون حرفو بزنه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اخه من شوهرم هم لباس هاش اینور اونور میندازه من مشکلی ندارم ک بگه خونه رو مرتب نگه دار اما اینکه گف ...

خیلی حرفش زشت بوده و از حرصش این حرفو زده 

باید بهش میگفتی شاید مثل من ندارید ولی بدتر از من دارید چون خودم چندبار لباساتونو جمع کردم و تا کردم

خوب کردگفت اتفاقا عزیزم دیگ باید رعایت کنی دیگ زنداداش من بعد ۲۰ سال زندگی میاد ترمیزنه ب خونه زندگی مامانم بنده خدا هیچی نمیگه کاش اینم رک میتونست بگه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

من جات باشم ی مدت نمیرم گاهی میشه چه اشکالی داره آدم لباس رو کاناپه بزاره میتونست با لحن دلنشین بگه که شماهم ناراحت نشی تازه انگیزه بگیری دیگه لباس نزاری رو کاناپه 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹