2777
2789

دیشب جایی رفتم پرانرژی بودم بهم خوش گذشت تا ۲ شب اونجابودیم تاخابیدم ۵ صبح شد باردارم یهو ۸ صبح پریدم ازخواب بی دلیل اصلا خابم نبردد داشتم میمردم انقدر خابم میومد تاااساعت ۱ ظهر دوباره خابم برد تا۴ ولی انقدر ازصبح سردردم الان شدیدتر شده چیکارکنم  من چون سابقه تشنج ام دارم خیلی میترسم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چشم نظر این وسط چی میگه

فقط باید با دکترت صحبت کنی باردارم هستی هر قرصی نمیشه خورد

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم نظر این وسط چی میگهفقط باید با دکترت صحبت کنی باردارم هستی هر قرصی نمیشه خورد

ازچشم نظره مطمعنم  قبلنم اینطوری چشم خوردم هم سرم هم چشام شدیید دردمیکرد 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

شدید اعتقاد دارم یبار بشکن خودت میفهمی

ندارم الان توخونه  بعدامیخرم

ندارم الان توخونه بعدامیخرم

خریدی بشکن اگر بلد نیستی..دور سرت بچرخون بزن پشتت بگو هر کی چشم کرده در بیاد به این تخم مرغ اسم بگو دونه  دونه بنداز تو مشکلات بکوب جلوی درتون.یکم اسفند و نمک هم بریز تو مشمبا