2777
2789

از صبح خیلی تاپیک درباره  این سریال دیدم ارزش دیدن داره؟

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آنقدری واسه این قسمت گریه کردم تو عمرم همچنین زجه‌هایی نزده بودم 

من حس ششم نیستم ولی یه جورایی آینده رو میبینم هرکی سوالی داشت درخواست بده فقط بدون هیچ هزینه‌ای هزینه‌اش فقط ابنه دعا کنه برام🤍 خوشگلا من رنگ لباس و شخصیت و ویژگی نمیتونم ببینم

بیشتر ببینید
من با دخترم میدیدم اونجا که اون پسر لاله لباسشو در اورد زدم جلو اونجا دختره چجوری افتاد تو چاه؟

مهران میخواست بره سمت نگار که نگار خودشو انداخت تو چاه و مرد

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

اره جالب نبود زیاد میدونی تعداد نفراتی که مردن خیلی بود به خاطره اون هست که خوب نشد

چجوری دختره افتاد تو چاه؟دیدم دارن خرف زشت میزنن زدم جلو🤭

از ما استخوان هایی خواهد ماند که حسین را دوست دارد

من با دخترم میدیدم اونجا که اون پسر لاله لباسشو در اورد زدم جلو اونجا دختره چجوری افتاد تو چاه؟

رفیق مهران بهش گف چرا گفتی نکشم اینو گف خیلی وقته تو کفشم بعد گف تک خوررر لباساش درآورد نگار دید بعد خودش از بالا انداخت تو چاه

من حس ششم نیستم ولی یه جورایی آینده رو میبینم هرکی سوالی داشت درخواست بده فقط بدون هیچ هزینه‌ای هزینه‌اش فقط ابنه دعا کنه برام🤍 خوشگلا من رنگ لباس و شخصیت و ویژگی نمیتونم ببینم

بیشتر ببینید