2777
2789
عنوان

مادرشوهرم حق داشت یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 57 پست
شما به نظر میاد زیاد حریم خصوصی درستی برای خودت تعریف نکردیاینکه تو دوران عقد طولانی بری اونجا بمونی ...

نمیخاستم بگم ک بقیه بگن پز میده اما شوهرم یک کشور دیگه هست من چون تعطیلات بودم امدم اینحا 

دیگم نمیام تا دوماه دیگه   این سری بار دومم بود اما پشیمونم امدم 

از اینکه بالاسرموت هم هی میگف پاشید ناراحت شدم اما نمیتونم چیزی بگم

روم نمیشه بگم سری قبل ک برگشتم خونمون کمد منو ریخته بود بیرون مرتب کرده بود درحالی ک خودم تا کرده ب ...

پس از حالا صبر کن تا بدتر اینا بارت کنه عزیزم.من جات باشم لباسامو جمع میکنم میارم خونمون و هیچی اونجا نمیذارم و دیگه هم پامو اونجا نمیذارم الان عقدی اینجور حرف میزنه خدا بهت رحم‌کنه خودت احترام‌خودتو حفظ کن به شوهرت بگو من دیگه نمیام جاییکه مادرت همش سر وسیله هامه و بی اجازه همش میاد داخل خونه و تازه بهم توهینم میکنه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما به نظر میاد زیاد حریم خصوصی درستی برای خودت تعریف نکردیاینکه تو دوران عقد طولانی بری اونجا بمونی ...

شاید دیر بیدار میشن عمدا اومده بیدارشون کنه..اخه خیلی خانواده های سنتی مخالف دیربیدارشدن هستن

اخه یهو بدون در زدن میبینم بالاس مثلا از دسشویی میام میبینم اینحاس

باهاشون بحث نکن

تو عقد خودتو ادم بده نکن تا عمر داری سر زبونا میوفتی

ن جلو شوهرت ب رو خودت بیار

ن جلو اونا انگار چیزی نشده فکر کن مامان خودت بهت گفته

تا ببینیم چی میشه

فعلا بحث و قهر را ننداز نزار روتون ب روی هم باز بشه

تحت تاثیر خانمای جوگیر اینجا قرار نگیر زندگی یکی دو روز نیست

بلخره باز همو میبینید از الان قهر کنی واویلاس

باهاشون بحث نکنتو عقد خودتو ادم بده نکن تا عمر داری سر زبونا میوفتین جلو شوهرت ب رو خودت بیارن جلو ا ...

نه هیچی ب شوهرم نگفتم خودمم عادی نشون میدم اما قلبم شکست بخاطر کلمه شر اوری

نه هیچی ب شوهرم نگفتم خودمم عادی نشون میدم اما قلبم شکست بخاطر کلمه شر اوری

ی وقتا ادما بلد نیستن حرف بزنن

مشخصه پس خانم باشعوری هستی و سر خاله زنک بازی مادر شوهر و. خواهر شوهر زندگیتو خراب نمیکنی و با کسی قهر را نمیندازی آفرین خودش شرمنده میشه ی روزی از این حرفش تو ب دل نگیر بعضیا بلد نیستن حرف بزننن دست خودشون نیسن

نمیخاستم بگم ک بقیه بگن پز میده اما شوهرم یک کشور دیگه هست من چون تعطیلات بودم امدم اینحا دیگم نمیام ...

چرا نمی تونی،اتفاقا خیلی بده که از الان نتونی حرفها و خواسته هات رو منطقی و محترمانه مطرح کنی،همین نکات ریز بعدا رو هم تلنبار میشه تبدیل میشه به جنگ و دعواهای بزرگ.

قرار که نیست دعوا راه بندازی

با زبون نرم و ملایم به نامزدت بگو من اینجوری خیلی معذبم

حس می کنم حریم خصوصی نداریم حس می کنم اشتباه کردم طولانی مدت اومدم اینجا موندم

اونم خیلی نرم و ملایم و با احترام به خانواده ش انتقال بده که بدون در زدن وارد اتاق نشن و اصلا لزومی نداره بیان بالا تمیزکاری و هرکاری لازم باشه خودتون دونفر می کنید.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

شاید دیر بیدار میشن عمدا اومده بیدارشون کنه..اخه خیلی خانواده های سنتی مخالف دیربیدارشدن هستن

اصلا معنی نداره کسی تو اتاق زن و شوهر جوون همینجوری وارد بشه

بچه که نیستن ساعت خوابشونو کسی دیگه تعیین کنه

این یعنی نداشتن حریم خصوصی 

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️