2777
2789
عنوان

مادرشوهرم حق داشت یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 57 پست
خوب کردگفت اتفاقا عزیزم دیگ باید رعایت کنی دیگ زنداداش من بعد ۲۰ سال زندگی میاد ترمیزنه ب خونه زندگی ...

بخدا ما طبقه جدا هستیم  بخدا هم فقط چهارتا لباس رو  کاناپه بود  من هرموقع پایین اشپزی میکنم عین گل تمیز میکنم بعد میرم بالا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی حرفش زشت بوده و از حرصش این حرفو زده باید بهش میگفتی شاید مثل من ندارید ولی بدتر از من دارید چو ...

درضمن خیلی بیجا کرد بلند شد اومد بالا سر شما و شوهرت که خواب بودید خیلی دوست داشت بیدارتون کنه هی در میزد بیدار بشید 

بهش بگو دفعه دیگه خوشم نمیاد بیاید اتاق منو مرتب کنید و بیاید بالا سرم 

شرمنده اما یه سریا به تمیزی اهمیت میدن من خودم یه زن داداش دارم اصلا منظم نیست وقتی میاد خونه مامانم ...

بقرآن من میشورم مرتب میکنم براشون گاهی اشمزی میکنم لباس هاشون تا نیکنم پهن نیکنم گاهی اتو میزنم 

مطمعنم فقط از رو این گفته تا ب خودت بیای و قصد ناراحت کردنتو نداشته

وقتی میاد حداقل شرم کن سریع پاشو جمع کن😂

ینی چی دو س بار اومد جمع نکردی خب منم بهم ریختم

کسی بیاد سری پامیشم اگ از درد بمیرممم میرم جمع میکنم تو دید نباشه

بخدا ما طبقه جدا هستیم بخدا هم فقط چهارتا لباس رو کاناپه بود من هرموقع پایین اشپزی میکنم عین گل ت ...

چی بگم ب هرحال باید تمیزکرد منم مدتی خونه مادرهمسرم بودم اتفاقا اونجام دوبلکس اصلا نمیذاشتم کوچیکترین بهم ریختگی پیش بیاد

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
درضمن خیلی بیجا کرد بلند شد اومد بالا سر شما و شوهرت که خواب بودید خیلی دوست داشت بیدارتون کنه هی در ...

روم نمیشه بگم 

سری قبل ک برگشتم خونمون کمد منو ریخته بود بیرون مرتب کرده بود درحالی ک خودم تا کرده بودم 

مطمعنم فقط از رو این گفته تا ب خودت بیای و قصد ناراحت کردنتو نداشتهوقتی میاد حداقل شرم کن سریع پاشو ...

اخه یهو بدون در زدن میبینم بالاس مثلا از دسشویی میام میبینم اینحاس

بقرآن من میشورم مرتب میکنم براشون گاهی اشمزی میکنم لباس هاشون تا نیکنم پهن نیکنم گاهی اتو میزنم

میدونم گلم منظورم شما نبودی خواه ناخواه ادم جبهه میگیره در مورد نامرتبی شما هم به دل نگیر ولی سعی کن دیگه تکرار نشه و رفت و امدت رو توی عقد محدود کن

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

شما به نظر میاد زیاد حریم خصوصی درستی برای خودت تعریف نکردی

اینکه تو دوران عقد طولانی بری اونجا بمونی و لباساتم این ور اون ور پخش و پلا باشه که خب جالب نیست به زبونم نگن تو دلشون میگن چقدر شلخته ست

ولی یک مسئله مهم دیگه که میگم انگار حریمی تعریف نکردین

چه معنی داره کسی بیاد تو اتاق زن و شوهر بالاسرشون بعدم بخواد لباسای شما رو جمع کنه

شما مگرخودتون نمی تونید بیدار بشید؟ 

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️