2777
2789
زندگی باهاشون سخته یا اسون؟؟؟؟من خودم با ادم در اومد پایین و نسبتن شرایط مالی پایین ازدواج کردم چون ...

اسون والا اون کیفی ک اونایی ک درامد پایین دارن میکنن

درامد بالایی ها نمیکنن

ما مسافرت حتی از ایرانم خارج شدیم

ولی پولدارا نه

ما با ماشین مدل پایین کلی میگردیم و خوش میگذرونیم

ولی پولدارا خرج ماشین میکنن

ما خونه هامون یه ارامش خاصی داره ولی خونه پولدارا انگار وارد  سرای ایرانی شدی🤣🤣

دوستان حرفام شوخیه به کسی برنخوره والا دور اطرافیای ما اینجورین‌پولدارا حالا شمارو نمیدونم‌

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

زندگی باهاشون سخته یا اسون؟؟؟؟من خودم با ادم در اومد پایین و نسبتن شرایط مالی پایین ازدواج کردم چون ...

اسون والا اون کیفی ک اونایی ک درامد پایین دارن میکنن

درامد بالایی ها نمیکنن

ما مسافرت حتی از ایرانم خارج شدیم

ولی پولدارا نه

ما با ماشین مدل پایین کلی میگردیم و خوش میگذرونیم

ولی پولدارا خرج ماشین میکنن

ما خونه هامون یه ارامش خاصی داره ولی خونه پولدارا انگار وارد  سرای ایرانی شدی🤣🤣

دوستان حرفام شوخیه به کسی برنخوره والا دور اطرافیای ما اینجورین‌پولدارا حالا شمارو نمیدونم‌

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب از نظر شمامیترشن که لفظ بدیم هست همون حقوق ۱۰به چه درد میخوره نه آینده ای چیزی پسره زن نگیره بهت ...

الان میانگین همینه دیگه بعضیا توی مریخ و زحل سیر میکنن انگار. پسرا حق دارن میترن بیان جلو

خونه که داره حقوقشم میتونه با تلاش یا پر کاری بیشتر کنه وام ازدواجی برای خرید ماشین هست خوده دختره ا ...

من توی یه کارخانه کار می‌کنم مدیر برنامه‌ریزی اونجام بعد دخترایی که توی خط تولید کار می‌کنند میگن دکتر نباشه کنسله ماشین چینی داشته باشه کنسله خونش زیر ۱۰۰ متر باشه کنسله حقوقش زیر ۴۰ ۵۰ میلیون باشه کنسله درس نخونده باشه لیسانس نداشته باشه کنسله بعد جالبه خودشون باباهاشون یه پراید نهایت یه تیبا زیر پاش باشه خود دختره میاد ۱۲ ساعت تو خط تولید که مردا جونشون در میاد وایسن کار کنن کار می‌کنه که پول عمل دماغ و ژل لب و نمی‌دونم کراتین مو کاشت ناخن و موش جوب بکنه واسه خودش بعد خودش تا دیپلم بیشتر نخونده خونشم نهایت ۶۰ ۷۰ ۸۰ متر ته تهش ۱۰۰ متر توی منطقه خیلی خیلی معمولیه بعد بهش میگم فکر می‌کنی اگر نتونی ازدواج بکنی ۲۰ سال ۳۰ سال بعد چیکار می‌کنی میگه دیگه تا اون موقع من بازنشسته شدم با حقوق خودم یه جا رو اجاره می‌کنم تهش اینو حالا تنها موندمم یه گربه‌ای چیزی میارم نگه می‌دارم خیلیاشون این طرز فکرو دارند و حقیقتاً من قضاوت نمی‌کنم طرز فکر درستیه یا غلطیه چون بالاخره آدما هر کدومشون خط زندگی خودشونو میرن جلو ولی عقیده دارم نباید این طرز فکرو به بقیه هم انتقال بدی تا وقتی که نمی‌دونی درسته یا غلطه

پسر بی چاره نباید خرج اتینای زنشو بده حقوق ها دستمزدها خیلی کمه همه چیز گرونهعادلانه اینه : پسر فقط ...

اگ ی روز شاغل نشدم که خدا اون روز نیاره

خونه بابام اینارو داشستم وظیفشه فراهم کنه

ک قبل خواستگاری باید بهش بگم

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

نمیدونم اگه شهرستان باشه با این حقوق میشه زندگی کرد

ولی در مورد زندگی با خواهرشوهر در یک ساختمان:

بستگی به پیشونیت داره

من اکسم خونه مرکز شهر داشت و خونوادش شهرستان بودن

فک کن این خواهره یه سرما میخورد میومد خونه برادره پهن میشد

برادره هم کلی قربون صدقه و بپرم اینو بخرم اونو بخرم براش

خواهره کوچیک هم نبود ها بی کس و کار هم نبود

۳۵سالش بود پدرمادرشم جوون و سالم

ولی به هر بهانه ای خرجشو میندازه گردن برادره...

اگر پیشونیت خوب باشه حتی تو یه خونه هم با خوانواده شوهر زندگی کنی شوهره نمیذاره خونوادش از جیک و پوکتون خبردار شه

همش بستگی به ذات آقا داره

اونم بستگی به پیشونی خانم داره

💔دل نشکنیم💔
چقد به خودت میرسی😍آفرین کیف کردم🌹

یبار دنیا میایم عزیزم چرا که نه شما هم میتونی انجام بدی رایگان گوگل هست

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید
اسون والا اون کیفی ک اونایی ک درامد پایین دارن میکنندرامد بالایی ها نمیکننما مسافرت حتی از ایرانم خا ...

مخالفم

این حرفای شما به دلیل روش تربیتی اشتباهه که میگی پولدارا شادی ندارن و فلان و.... همه که شادی شون رو تو شیپور جار نمیزنن 

من ترجیح میدم واقعا موفق باشم تا این که احساس کنم شادم و موفق اینا خیلی فرق دارن!!!!!

چقد به خودت میرسی😍آفرین کیف کردم🌹

یبار دنیا میایم عزیزم چرا که نه شما هم میتونی انجام بدی رایگان گوگل هست

بیشتر ببینید