2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و ببین اینایی که اینجا بهت میگن کنسله سه دسته هستند یه عده‌شون مجردهایی هستند که هنوز ازدواج نکردن و وقتی به تو میگن نه اینا فکراییه که توی ذهنشونه که فکر می‌کنن یه آدم خیلی میلیاردر پیدا میشه میاد خواستگاریشون که معمولاً تو ۹۰ درصد مواقع آرزو فقط به حساب میاد یه دسته دیگشون زنایی هستند که با آدمی ازدواج کردن که همین الان احتمالاً با دو تا بچه حقوقش ۱۵ میلیون تومنه و تازه خیلیاشونم مستاجرند یه عده دیگه‌شونم اونایی هستند که خودشون حالا سر کار میرن یه ۱۰ ۱۵ تومنی حقوق دارند فکر می‌کنن طرفی که میاد خواستگاریشون با این ۱۰۰ میلیون حقوق داره بیام مثلاً حالا وضعیت مال یه پدرشون یه خورده خوبه اونا خوب این آدما رو قبول نمی‌کنن یا ازدواج نمی‌کنن یا با یه آدم خیلی معمولی ازدواج می‌کنن پس بیشتر فکر کن بیشتر چشمتو باز کن

منم حقوق شوهرم ۱۵ حقوق داداشم ده تومنه این دخترایی که میگن زیر بیست کنسله زیر سی کنسله میترشن

شما به این میزان راضی شدید بقیه هم باید بشن یعنی؟

هر کسی با توجه به سطح خودش همسرشو انتخاب میکنه

اره میری سوپری چیزیم برنداری نزدیک دو تومن درمیاد

عزیزم بستگی داره به شخص 

من خالم یه خانواده 5 نفرن با حقوق 12 تا سرماه برنامه ریزی میکنند دیگه 

ولی دخترعموم با شوهرش  دونفرن  بچه نداره هر دوشاغل 50 تومن درامد ولی همش مینالند که کم هاوردیم 

متاسفانه شرایط اقتصادی سخته ببین اگه عشق باشه پول به چشم نمیاد ولی خاستگار سنتی خب عشقی وجود نداره پس باید یه پوئن مثبت داشته باشه تازه زندگی با اقوام باعث اختلاف و اعصاب خوردی مداومه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید

خونه داشته باشه حالا هرجا 

۱۵ تومن برا من اوکی هست چون حتما بعد ازدواج ۱۵ تا بیشتر میشه چون روزی من هم خدا حواله میکنه به حقوق همسرم بچه ها هم بیان بیشتر میشه 

چون اهل بریز و بپاش نیستم حله اما اگر برند پوش و رستوران برو و دورهمی و ...

بودم 

هم خودم اذیت میشدم هم اون بنده خدا ...

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

بستگی به موقعییتت داره اینکه:ایا ممکنه بهتر از این سراغت بیاد.وضع مالی خونوادت چطور باشه.بتونی با۱۵ تومان بسازی؟سنت چند باشه؟هیشکی نمی تونه خودش و جای تو بزاره.ممکنه وضع خونوادت زیاد خوب نباشه بتونی با ۱۵ تومان بسازی اگه پسره خوش اخلاق باشه یا معیارای دیگش اوکی باشه 

خونه داشته باشه حالا هرجا 

۱۵ تومن برا من اوکی هست چون حتما بعد ازدواج ۱۵ تا بیشتر میشه چون روزی من هم خدا حواله میکنه به حقوق همسرم بچه ها هم بیان بیشتر میشه 

چون اهل بریز و بپاش نیستم حله اما اگر برند پوش و رستوران برو و دورهمی و ...

بودم 

هم خودم اذیت میشدم هم اون بنده خدا ...

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

خیر چون با هزینه هایی که به خودم میرسم تعادل نداره

پسر بی چاره نباید خرج اتینای زنشو بده حقوق ها دستمزدها خیلی کمه همه چیز گرونه

عادلانه اینه : پسر فقط باید خرج مسکن و غذا و درمان اساسی بده

بحث زیبایی خانم باید شاغل باشه خرج خودشو بد

یه طوری انتظار داری انگار دایناسور شیر ده گیر آوردی انصاف باید ❤️

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
بیشتر ببینید

خونه که داره 

حقوقشم میتونه با تلاش یا پر کاری بیشتر کنه وام ازدواجی برای خرید ماشین هست 

خوده دختره اگه از خانواده پولداری یا باباش دکتر وکیل نباشه تو پر قو بزرگ نشده باشه

صد درصد بله

نمیدونم رو چه حسابی کنسل میکنید فردا پس فردا میاید سایت میگید خاستگار ندایم همین میشه