2777
2789

لعنت به هرچی مهمون و مهمونیه سه روز از شهرستان مهمون برامون اومده ما تهرانیم آخه چی بگم یه پدر بزرگ مادری روانی دارم که بخاطر پول بابام عین خر آویزونه خالم اینا اومدن سه روز کامل ما نشده تا حالا داییم اینا حالا اینا فردا میرن دوباره اون یکیا میان امروز کلا یا ببخشید گوزیدن یا اروق زدن من خجالت میکشم دلم میخواد بالا بیارم حالم از مامانمم بهم خورد سه روزم‌ بعدیا قرارع بمونن مامانم عادت کرده دست می‌کنه دماغش عجیب نیست براتون حالتون بهم نمیخوره از این کثیفیا؟ وای چرا خدا نجاتم نمی‌ده حال نصیحت ندارم از الان بگم

ببخشید از گوز خندم گرفت 😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا ما هم سفر رفتیم باد معده گرفتیم بخاطر تغییر اب و هوا و اب اشامیدنی اون شهر اما یا تو حیاط و خلوت خودمونو ول میکردیم یا تو دستشویی این بی شخصیتا چرا اینجورن؟ یه تذکر بدع

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

دارم گریه میکنم سرم نبض میزنه

اوه یعنی در این حد؟

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بیشتر ببینید