2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ردش نکنی خواستگارتو به حرف این نی نی سایت. اگر دوستت داره سفت بچسب بهش

عزیزم جواب رد دادم اصلا نیومدن ندیدمش همین طوری دیدم همه تاپیک درامد و خواستگار میزنن گفتم یکم بحث کنیم در این مورد

خب پس معیارهای دیگه ش چی

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره 
بیشتر ببینید
منم حقوق شوهرم ۱۵ حقوق داداشم ده تومنه این دخترایی که میگن زیر بیست کنسله زیر سی کنسله میترشن

اینا امثرن زیر۲۰ساللن هنوز درکی از جامعه و ازداجم ندارن

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
طبیعیه زن از مرد انتظار داشته باشه هزینه هاشو بده صفر تا صد در واقع وظیفه ی قانونی و شرعی مرده

اگه از اون لحاظ بخوای بگی شرعی عدد چهار هم شرعی محسوب میشه👩🏽👩🏼👩🏻👩

.✿.

من گفتم وظیفه و درست هم گفتم چهارتا زن وظیفس؟؟؟؟

نه ولی شرعیه و طبق شرعی که گفتید کنار اومدنه زن باهاش هم وظیفه و اگه نخواست می‌تونه بره اما حق اعتراض نداره زن 

پس اینم وظیفه شرعیه زنه هم قانونی😷

اینجاس که میگن تو شرع اگه زن با خرج کردن وظیفه مرده تو شرع کنار اومد باید با اینم کنار بیاد اگه مرد با اینا کنار اومد باید با مهریه هم کنار بیاد

.✿.

نه ولی شرعیه و طبق شرعی که گفتید کنار اومدنه زن باهاش هم وظیفه و اگه نخواست می‌تونه بره اما حق اعترا ...

ن وظیفه نیست زن حق انتخاب داره 

هیچ جا هم نگفته موظفه ک کنار بیاد 

در واقع ی زن با اون مرد داره ازدواج میکنه 

اون مرد ک باید بدونه چ وظیفه ای داره تو زندگی مشترک اگرم ی زنی داره کارای خونه رو انجام میده مرد فکر نکنه وظیفه زنه 

و مرد چهار تا هم بگیره وظایفش ریز و درشت چهار برابره 

پس بهتره شمام انقد پشت نر های به اصطلاح مرد در نیای مگر اینکه جنسیتو الکی زده باشی زن

... 🤍🦋
بستگی به شرایط خودت داره ولی من باشم به نظرم زندگی خیلی سخت میشه . الان نو عروس داریم تو فامیل که به ...

پسری که ۲۰ تا ۲۵ سنشه و بیکاره و هیچی نداره توجیهی داره

اما پسر بالای ۳۰ بیکار و بی همه چی اصلا توجیهی نداره و نباید قبول کرد