2777
2789

دختر خالم یه سال بعد من عروسی کرد حاملس ۶ ماهشه

من ۱۱ ماهه اقدامم و باردار نمیشم و البته به همه میگم نمیخوایم بچه ولی پسر داییم که ۱۵ سالشه برگشت بهم گفت پس تو چرا بچه دار نشدی؟ تو از نازیلا(دختر خالم منظورشه) عقب افتادی تو قبل اون عروسی کرده بودی که چرا تو عقب موندی

الان دارم به این فکر میکنم که دختر خالم ۳ ماه دیگه بچشو بغل میگیره و دهن مادرشوهر خواهرشوهرام باز میشه جاریام میگن این یه سال بعد این عروسی کرد این ۹ ماه تو شکمش نگه داشت زایید بغلشم گرفت ولی عروس ما هنوز مونده حتما بچه دار نمیشه😢😢

خدایا به دادم برس دشمن شادم نکن

دعا کنید به زودی مامان بشم😍❤ تازه شروع کردم حدیث کسا میخونم واسه بچه دار شدن دعا کنید خدا به زودی یه نی نی خوشگل و ناز بهم بده😘🥰❤ میدونم وقتی خدا لفتش میده یعنی داره قشنگترش میکنه🥰😍 از تاریخ ۱۴٠۳/۲/۱۸ تو اقدامم🤰به زودی بیبی چکم مثبت بشه انشاالله دعام کنید❤

بیشتر ببینید

وا خب بگو بچه نمیخوایم. عقب افتادی چیه

مگ مسابقست یا مدال میدن.یا نوبتیه هرکی زودتر عروسی کرد زودتر  بچه دار بشه

محکم بگو فعلا تصمیم نداریم 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایااا یعنی چی میشه تهش

دعا کنید به زودی مامان بشم😍❤ تازه شروع کردم حدیث کسا میخونم واسه بچه دار شدن دعا کنید خدا به زودی یه نی نی خوشگل و ناز بهم بده😘🥰❤ میدونم وقتی خدا لفتش میده یعنی داره قشنگترش میکنه🥰😍 از تاریخ ۱۴٠۳/۲/۱۸ تو اقدامم🤰به زودی بیبی چکم مثبت بشه انشاالله دعام کنید❤

بیشتر ببینید
گه خورده هر کی گفته

خیلی سنگین بود برام💔 نمیشه هضمش. کرد

بیشتر ببینید
وا خب بگو بچه نمیخوایم. عقب افتادی چیهمگ مسابقست یا مدال میدن.یا نوبتیه هرکی زودتر عروسی کرد زودتر ...

ولی ما که دلمون میخواد😢💔

بیشتر ببینید

چند وقته ازدواج کردی ؟

به اونا چه ربطی داره مگه اونا نگهش میدارن تو بگو شرایطشو نداریم فعلا 

غلط کردن دخالت کنن 

بعدشم تو چرا نکوبوندی تو دهن پسرداییت بگی این فضولیا به تو نیومده؟؟؟

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مهم امادگی شما و همسرتونه ادم بخاطر چشم تو هم چشمی بچه دار نمیشه که شرایط فراهم باشه خدا میبخش ...

ما آمادگی داریم خیلیم دلمون میخواد😢💔 ما میخوایم واقعا میخوایم خدا نمیده

بیشتر ببینید
ولی ما که دلمون میخواد😢💔

خب نباید بگی 

برو دکتر ببین مشکل چیه ایشالا زود بچه دار میشی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

[QUOTE=377565552]ما آمادگی داریم خیلیم دلمون میخواد😢💔 ما میخوایم واقعا میخوایم خدا نمیده[/QUOTE دکتر خوب پیدا کنید شاید مشکل حتما از شما نیست شوهرتونم باید پیگیری کنه

ویوا لاویدا🎀