2777
2789
ببین باید نگاه کنی ببینی خودت شرایطت چه جوریه مثلاً چه می‌دونم اگه سر کار نمیری درس نخونی یه دختر با ...

اگه پدرت یه خونه و ماشین معمولی داشته باشه و وضعش متوسط باشه ولی خودت الان بیکار باشی ولی قرار باشه به زودی دانشجوی ارشد یه رشته ی خوب بشی و بعدا جایگاهت بهتر شه بنظرت همچین کیسی مناسب بود؟😶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه پدرت یه خونه و ماشین معمولی داشته باشه و وضعش متوسط باشه ولی خودت الان بیکار باشی ولی قرار باشه ...

ببین تو الان بیکاری یعنی در حال حاضر مثلاً بیست و تقریباً ۵ سالته در خوشبینانه‌ترین حالت خوب حالا دو سالم بیای ارشد بخونی میشه ۲۷ ۲۸ سالت توی ۲۹ سالگی می‌خوای یه شغل خوب پیدا بکنی خب بعد خود تو تا ۲۹ سالگی خونه و ماشین نداری سر کار نرفتی یک روز بیمه برات رد نشده بعد چطور می‌تونی از یه پسری که مثلاً ۲۹ سالشه توقع بکنی که خونه و ماشین داشته باشه بعد اون پسری که ۲۹ ۳۰ سالشه خونه و ماشین خوب داره شغل خوب داره وقتی می‌خواد بیاد تو رو بگیره توی ۲۹ ساله توانایی بردن یه جهاز خوب رو برای اون داری جهاز خوب الان تقریبا یک میلیارد تومان پولش میشه اگر بخوام به تو حق بدم باید به اون پسرم حق بدم پس هر دو طرف حق دارید ولی خب ببین می‌تونی همچین کیسی رو برای خودتون موقع پیپیدانی اگه کیس خوب بیاد تو داری یه جهیزیه خوب ببری

ببین تو الان بیکاری یعنی در حال حاضر مثلاً بیست و تقریباً ۵ سالته در خوشبینانه‌ترین حالت خوب حالا دو ...

تا ارشدم تموم شه ۲۵ سالم شده و بعدش طرح دارم سرکار میرم

آره توانایی بردن جهاز خوب رو دارم