2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخ باشه

من دارم برای کنکور زبان میخونم میخوام روزانه قبول بشم 

مترجمی بیشتر دوست دارم تا آموزش و ادبیات 

حالا آموزشم بدم نمیاد ولی علاقم به مترجمی بیشتره 

بعد دوتا سوال داشتم 

یکی اینکه راضی هستید شما؟ از اینکه دانشگاه زبان خوندید؟ من واقعا علاقم انگليسيه یعنی اینجوری نیس بخوام صرفا ی رشته ایی بخونم مدرک بگیرم واقعا اشتیاقشو دارم ولی میگن آیندش مطمئن نیس 

دوم اینکه شنیدم تا یکی دو ترم اول زبان عمومی کار میکنن و نمیرن سراغ دروس تخصصی اون رشته . از طرفی میگن تو دانشگاه زبان آموزش نمیدن و باید سطح خوبی داشته باشی وگرنه گیر میوفتی 

من سطحم ی چیزی بین B1 B2 این چند وقت که داشتم برای کنکور میخوندم بهتر شده ولی همش استرس اینو دارم برای دانشگاه کافی نباشه از طرفی میگم خب یکی دو ترم وقت دارم تقویتش کنم ولی نمیدونم خواستم نظرتونو در این مورد بدونم 

ببخشید زیاد شد🥲🥲

من دارم برای کنکور زبان میخونم میخوام روزانه قبول بشم مترجمی بیشتر دوست دارم تا آموزش و ادبیات حالا ...

خوشحالم که انقدر به زبان علاقمندی!من پیامتو کامل خوندم و جوابت این میشه

داخل مقطع کارشناسی ،گرایش خاصی رو از همون اول انتخاب نمیکنی،یعنی شما دوترم دروس عمومی رو میخونی بعد متناسب با گرایشی ک داری درسای ترم بعدو انتخاب میکنی،برا مقطع ارشده که ازهمون اول برای گرایش موردعلاقت کنکور میدی و تا اخر همونو میخونی!

برای بازار کار متاسفانه باید عرض کنم ک رشته مترجمی بازار کار ضعیفی داره و از مشاغلیه ک با ظهور هوش مصنوعی روز به روز ضعیف تر میشه و دیگ کسی برا ترجمه هزینه نمیکنه!تجربه خود من از گرایش اموزش این‌هست ک‌باید خیلی خودتو قوی کنی،مدارک معنبری مثل ایلتس و ‌‌... رو بگیری ،تحصیلات اکادمیک رو تا مقطع دکتری ادامه بدی ،اونم داخل دانشگاه های خوب...بعدش میتونی به درامد خوب برسی!حقیقت اینه ک تدریس داخل موسسه های زبان چیزی شبیه به برده داری مدرنه و وقتی حقوقت با دختر ۱۸ ساله ای ک اصلا دانشگاه نرفته یا رشته متفاوت از زبان خونده یکی هست!تو ذوقت میخوره! اموزشگاه ها بیشتر دنبال یکی هستن ک بتونه کلاسو مدیریت کنه و چندتا بچرو سرگرم کنه! ده تا مدرس اینطوری میخواد یدونه مدرس کار بلد!ک اتفاقا شاگردای مدرس کار بلد کمترم هست! زبان امروزه به یه مهارت عمومی تبدیل شده ک اکثرا یه چشمه ازشو بلدن و ادعاشو دارن دیگ مثل قدیم یه تخصص و مهارت کاربردی نیست،حالا شما یا باید تا درجات خیلی بالا پیش بری یا با حقوق معمولی بسازی!