2777
2789
عنوان

ناخن کارام رفتن کیش و دبی😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3929 بازدید | 174 پست
اخه تهش چی میشه . من اصن خشگلی تو ناخن کاشتن خانما نمیبینم.

منم همینطور زیبایی نمیبینم 

حالا برای مراسمی چیزی باشه خوبه ولی همیشه نه

کسی ک نماز میخونه از این چیزا خوششم نمیاد دیگه

اخه تهش چی میشه . من اصن خشگلی تو ناخن کاشتن خانما نمیبینم.

دیدی بعضیا مو بلند دوس دارن ، اینا هم بلند  دوس دارن فک میکنن زیباییه. . 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیدی بعضیا مو بلند دوس دارن ، اینا هم بلند دوس دارن فک میکنن زیباییه. .

ناخن 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
خیلیا رو دیدم پولشون هم اضافه نیست اما انجام میدن !!واقعا داریم ب کجاها میریم باورتون نمیشه کارشون ب ...

فقط یه هدف مشترک دارن قطعا ، اونم پولدار کردن اینا 🤦🏼‍♀️

بیشتر ببینید
ممنون خیلی ها گفتن .

تو همین تاپیک میبینی چند نفر کاشت خوششون نمیاد و انجام نمیدن

پس قطعا دور ور شمام هست

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.

دیدی بعضیا مو بلند دوس دارن ، اینا هم بلند دوس دارن فک میکنن زیباییه. .

مو بلند میتونه معیار زیبایی باشه ولی ناخن جادوگری شبیه داستانهای ترسناکه. نکنه میخان بقیه رو بترسونن یا جادو کنن

چجور اینهمه هزینه ناخن میکنید خیلی حرفه درسته هرکسی دیدگاهی داره اما آخه ناخن خیلی مهم نیست همین مقد ...

حتما شما از مرجع تقلیدم بیشتر حالیت میشه

که تعیین کردین درآمدش مشکل داره😂

هیچکس بزور کتک نمیاد ناخن بکاره

به خواست خودشه و طبیعتا میدونه غسل و وضو نداره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
مو بلند میتونه معیار زیبایی باشه ولی ناخن جادوگری شبیه داستانهای ترسناکه. نکنه میخان بقیه رو بترسونن ...

ن عزیزم ، مث اینکه برا یه سری  پسرا و مردا ناخن بلند تح.ریک کنندس

بیشتر ببینید
میگم شرعا مشکل داره؟

پس مشکل نداره؟؟؟؟!!!!!!!!!! 

نه وضو میتونن بگیرن 

نه غسل کنن 

می‌دونی چقدر بده غسل ب گردنشون بیفته 

کلی انرژی بد و منفی براشون داره 

بعضیا خیلی ساده و سطحی نگرن میگن چون پولدارن حتمی همه چیزشون اوکی هست 

بحث فقط پول داری و خوش بودن موقتی نیست !