2777
2789

اون نسبت به حسی که من بهش دارم بی خبره

ولی اینو از اطرافیا متوجه شدم از وقتی که من دوسش دارم و به چشمم اومده 

وارد رابطه نشده و دیگه دختر دور و برش نیست

گویا به دخترا هم حسی نداره دیگه 

ولی خودش فکر میکنه این موضوع بخاطر اکسشه 

جریان چیه ؟ 

انگار قفل شده پسره 

بخاطر حس منه؟

کاربری دست دو نفره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه دیدن فیلم لینک و کپی کنید 

برید کروم یا گوگل به اول لینک قبل tts یه h اضافه کنید و سرچ‌ بزنید

ttps://uupload.ir/view/snapins.ai_video_aqmuuhx2coi_21xknlndlfvjpxsbmj96uzzcxwczkswxwwdlbne6mopvqgdckocqa08opwnv4j9otypklrcdmcms6p0towfcsnjsd9w_2y4d.mp4/

کاربری دست دو نفره 

نع بخاطر حس تو نی

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بیشتر ببینید
نه بخاطر اینه درگیر اکسشه و این بدترین اتفاقه احتمالا تا مدتها درگیر اون خواهد ماند !

یسوالی

پسری که خیانت دیده در گذشته و الان با دختریه که ذاتا دختره اهل خیانت نیست اما پسره میترسه(کنترلگری نمیکنه...رفت و آمداشو خیلی کاری نداره...چیزی برای اثبات نمیخواد...)

اما از اون طرف کاملا مشخصه در برابر عاشق شدن مقاومت میکنه و میترسه...و معتقده برای هر کی صدتو بزاری خیانت میکنه

ممکنه بتونه به حالت عادی برگرده؟؟

چه کمکی از دوستم بر میاد براش؟؟

یسوالیپسری که خیانت دیده در گذشته و الان با دختریه که ذاتا دختره اهل خیانت نیست اما پسره میترسه(کنتر ...

اره ممکنه در واقع  خیلی هم دلش میخواد 

کار خاصی نمیخواد همینکه وافادار باشه و دروغ نگه حتی دروغای کوچیک