2777
2789
عنوان

ناخن کارام رفتن کیش و دبی😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3888 بازدید | 174 پست
عزیزم مخاطبم کسی بود ک پزشک و کادر درمان رو مسخره میکرد ن شما ولی واقعیت تلخه متأسفانه

کدوم واقعیت تلخه؟ چون اونا درس خوندن چشم گذاشتن برای درس خوندن باید احترام گذاشت همه نوک پای اونان اما ماها همیشه سرمون پایینه در حاله کاریم یا سرپا هستیم قابل احترام نیستیم و چه دوره هایی باید بگذرونیم تا حرفه ای شم حتی غیر اون باید از جیب خودمونم بزاریم اضافه پول مغازه بدیم هر شغلی احترام و سختیه خودشو داره ما به درس علاقه نداشتیم تصمیم گرفتیم ملتو خوشگل کنیم خودمون حوصله به خود نرسیدن نداشته باشیم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کدوم واقعیت تلخه؟ چون اونا درس خوندن چشم گذاشتن برای درس خوندن باید احترام گذاشت همه نوک پای اونان ا ...

عزیزم همه مشاغل قابل احترامن و همشون زحمت میکشن هیچکس منکر این نیست

منم مخاطبم اون خانمی بود ک پزشکا مسخره میکرد میگفت من از اونا بیشتر در امد دارم وگرنه قصد جسارت ندارم و نداشتم

جامعه ب همه مشاغل نیاز داره همونطور ک پزشک لازمه باشه ناخن کار هم بودنش واجبه و باعث زیبایی مردم میشه😍

ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕

بیشتر ببینید
درسته هر کسی عقیده ای داره ولی خب از نظر شرعی و جوری ک خدا حکم کرده وضو با وجود مانع روی دست قبول نی ...

فکر میکردم الان جبهه‌میگیرین 🫠

آفرین به این درک و شعور بسیار بالایی که دارین..کاش همه ما مثل شما بودیم

شاد و سلامت باشید عزیزم

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

فکر میکردم الان جبهه‌میگیرین 🫠آفرین به این درک و شعور بسیار بالایی که دارین..کاش همه ما مثل شما بود ...

نه عزیزم

قربونت همچنین

انشالله همیشه خدا نگهدارت باشه خوشگلم ارزوی بهترین هارو برات دارم

عزیزم همه مشاغل قابل احترامن و همشون زحمت میکشن هیچکس منکر این نیستمنم مخاطبم اون خانمی بود ک پزشکا ...

اون خانوم ببین چقدر بی فرهنگ بود حیف که من ندیدم دقیقا اینطوریه:)

اون خانوم ببین چقدر بی فرهنگ بود حیف که من ندیدم دقیقا اینطوریه:)

اره واقعا بیشعور بود منم اگ جسارتی کردم از اون عصبی شدم

ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕

بیشتر ببینید
مگه بالاتری همش ب درآمده تحصیلات شعور و شخصیتشون چی؟ قطعا هیچوقت ی ناخن کار با ی دکتر و پرستار برابر ...

من ناخنکار با پرستیژ و با لول دیدم پزشک هول و خیانتکار و بی لولم دیدم 

قطعا ک مقایسه درست نیس