2777
2789
عنوان

ترس از مردن اطرافیان

531 بازدید | 46 پست

سلام خانوما

من جدیدا همش حس میکنم قراره برا اطرافیانم اتفاقای بد بیوفته همش دلشوره و استرس دارم،همش خودخوری میکنم و اضطراب دارم،ناخنامو میجوام،دستامو زخم میکنم،وسواس گرفتم

توروخدا راهکار پیشنهاد بدید😓

باز کن چند دکمه از پیراهنت،،،،،اندکی بو بکشم عطرِ تو را...

براشون دعا کن و از خدا عمر طولانی و باعزت همراه با سلامتی بخواه ..

من همیشه این دعا رو در حق خانواده ام میکنم و یه جورایی بهم تسکین میده که سراغ اینجور فکر ها نرم

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براشون دعا کن و از خدا عمر طولانی و باعزت همراه با سلامتی بخواه ..من همیشه این دعا رو در حق خانواده ...

الان خیلی استرس دارم،یکی از عزیزامو خیلی ناراحت کردم،ترس از دست دادنشو دارم،استرس داره وجودمو میخوره،اصلا اروم نمیشم😭

همه ما گاها این فکذ به ذهنمون میرسهو به نظرم اشتباهه اینجوری جذب اتفاقات بد میشه

دائما داره تو ذهنم چیزای بد تکرار میشه،دست من نیست

الان خیلی استرس دارم،یکی از عزیزامو خیلی ناراحت کردم،ترس از دست دادنشو دارم،استرس داره وجودمو میخوره ...

اگه میتونی و شرایطشو  داری از دلش در بیار تا آروم شی .. اگر که نه یه امشبو به دعا بگذرون تا فردا ازش عذر خواهی کنی 

ولی کلا افکار منفی رو بنداز دور .. مرگ و زندگی دست خداست .. و همه ی ما یه روز می‌میریم.. هیچکس تو این دنیا جاودان نیست و نبوده و نخواهد بود

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بیشتر ببینید