2777
2789
عنوان

دادن خونه بزرگ بابام به پسرشون

1128 بازدید | 57 پست

شوهر من خونه داره ۱۲۰متره ،تک دخترم خیلی هواشونو دارم زیاد اعیاد همونجام ،مسافرت با منن کاراشون

اونوقت عروسمون که همیشه خدا از ما بدش میاد و مراسمات دو سه روز بعد میاد با روی ترش واقعا لیاقت خونه بابامو نداره 

بابام میخوان برن تو خونه کوچیکشون اینو بدن به داداشم بشینه ،دیگه اگرم نشست میشینه برا خودش میدن بهش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از علامت نگارشی در موضوع تاپیک استفاده کنیم هشتگ😂

چرااا ی جور دیگ خوندم

از من به تو تجربه دختره سادهههههه ..... ینی اگه ای حس مزخرف وابستگی از دخترا بیگیری بخداااا ک هیچ نری رو نمیدن ای من ریدمان کنم ب ای وابستگی کوفتیییی😤💩..عزیزوم پسر جماعت فقط  عطش به دست آوردن داره وقتی مُخو زد تازه یادش میوفته که ها کار و زِندِی داره ای من برینم روت پسررررر💩...خلاصه حیف هر چی نگرانی و احساس ک بریزی پای ای اُزگلا میخام که برن ب گور سیا شل مغزای پرنسسعلی🚶🏻‍♀️🦦
بیشتر ببینید

پسرین

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بیشتر ببینید
میگن تو شوهرت خونه داره مطمئنن

بگو شوهرم خونه داره واسه من که نیست .این خونه ای که دارید میدید به پسرتون میدید حق منم هست .شوهر من خودش تلاش کرده خونه دار شده .شما تلاش خودتونو دارید دو دستی میدید به پسرتون .بگو من راضی نیستم حق الناسه .برید از هر آخوندی دوست دارید بپرسید .خدا از حق الله میگذره اما از حق الناس نه 

میگن تو شوهرت خونه داره مطمئنن

بگو من شوهرم خانواده هم داره. پس من خانواده شوهرم مشغول میشم شمام کاراتون رو ببرید برا عروس

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بیشتر ببینید