2777
2789
عنوان

امشب با شوهرم دعوا کردم

727 بازدید | 55 پست

سلام بچهها من ۲۷ سالمه دوتا بچه دارم خانوادهی شوهرم مدام خودشون رو بی تعارف دعوت میکنن خونم تا خاله ی شوهر، منم دیگه خسته شدم شوهرم از خداشه میان میشینه به قلیون کشیدن منم با دوتا بچه داغون میشم ،پدرشوهرمم اخر شب میره رو تختم میخابه زنش هم کنارش میخابه من رو این چیزا خیلی حساسم بدم میاد همه رو میشورم باز هنوز یکماه نشده اومده بود رو تختم سیگار میکشید من کل رو تختی رو بو میداد عوض کردم به شوهرمم که میگم میگه مگه سگ که نخابیده ولی من نسبت به همه اینطوریم نه تنها اون ،بخدا خسته شدم امشب کلی دعوا کردیم در حدی که گفت خونه ی خودمه دلم میخاد ناراحتی برو خونه بابات و حتی گفت میکشمت ،چیکار کنم بخدا هروقت مادر شوهرمم منو میبینه میگه خواهرامو دعوت کن ۲۰ نفرن تو همین چند وقته ۳بار مهمونی کلی گرفتم و خونه هم بزرگه تمیزکاری داغونم میکنه ولی شوهرم اصلا حالیش نیست امشب هم گفت شده بکشمت ولی مهریه یک قرون بهت نمیدم ناراحتی برو

ببین جرش بده بگو مهریم که از حلقومت میکشم بیرون هروقت مهریم دادی با کمال میل میرم بترسونش هیچ گهی نمیتونه بخوره، عروس گرفتن یا کلفت؟؟ بگو هرچیزی حدی داره من رو تخت خوابم حساسم اصلا نباید کسی وارد اناق‌خوابمون بشه چون حریم خصوصی ماست ببین رو نده اصلا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین جرش بده بگو مهریم که از حلقومت میکشم بیرون هروقت مهریم دادی با کمال میل میرم بترسونش هیچ گهی نم ...

تو شوهرم رو نمیشناسی وقتی عصبی بشه واقعا ممکنه بکشتت واقعا میگم امشب هم اینقدر محکم با دستاش رون پام رو فشار داد چندبار که الان ردش درد میکنه

اینم که میگه از خونه بیرونت میکنم یا میکشمت فرهنگشونه؟خیلی دلم‌شکسته خیلیییی

بگو باشه دو دف تو بیرون کن منو عواقبش هم پاش وایسا اقای مررررررررررد😐نشکنه دلت تو هم اذیتش کن هر طور ک بلدی

بگو باشه دو دف تو بیرون کن منو عواقبش هم پاش وایسا اقای مررررررررررد😐نشکنه دلت تو هم اذیتش کن هر طو ...

خیلی لجبازه خیلی ازش میترسم گاهی میگم واقعا نکشتم فقط موقع رابطه مهربونه