2777
2789
عنوان

کسایی که از تلگرام سر در میارید

69 بازدید | 14 پست

خانما من یه مدت میخوام تلگراممو دلیت اکانت کنم، اگه الان دلیت اکانت کنم و دو سه ماه دیگه بخوام دوباره نصبش کنم گروه هایی که داشتم میمونن یا حذف میشن؟

خدای زیبای من، ببخش به من هر آنچه که لایق خدایی توست، و مرا بپروران با آنچه که در حد لطف و رحمانیت توست🤍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من کردم موندن😐

واااااا شما حذف کردی نه اینکه حساب ات رو پاک کنی 

دلیت بزنی همه چت ها همه گروه‌ها همه کانالا پاک میشه و انگار از اول تلگرام نصب کردی مثل تونن

خودتو بخاطر یه پسر خورد نکن ❤️
اره ولی ببین خروج از حساب کاربری بزن

خروج با دیلیت فرق داره

خروج یعنی اکانتت بمونه خودت توش نباشی و بعدا برگردی

دیلیت کلا اکانتو با همه چیش پاک میکنه

*کاربری دست دو نفره *  سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

من کردم موندن😐

من از دوستم پرسیدم گفت حذف میشن

ولی شک دارم حس میکنم حذف نمیشن

به ریسکش نمی ارزه گروهایی که دارمو میخوام

خدای زیبای من، ببخش به من هر آنچه که لایق خدایی توست، و مرا بپروران با آنچه که در حد لطف و رحمانیت توست🤍

خروج با دیلیت فرق دارهخروج یعنی اکانتت بمونه خودت توش نباشی و بعدا برگردیدیلیت کلا اکانتو با همه چیش ...

به یه خواب ژرف نیاز دارم🥲🥲

به یه خواب ژرف نیاز دارم🥲🥲

منم همینطور💙😂

*کاربری دست دو نفره *  سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»