2777
2789
عنوان

دادن خونه بزرگ بابام به پسرشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 57 پست
دقیقا هرچی خونه بابامه مال پسراشونه من هیچ سهمی ندارم چون شوهر دارم نمیگن پسرای خودشونم شوهر یکی دیگ ...

عزیزم تازه شما میگی شوهر داری که انشالله سایه اش بالای سرت، من جدا شدم و پدرم وضع مالی خیلی خوبی داره ولی امان از این که یه سوال بپرسه داری بخوری؟؟ زنده ای؟؟ مرده ای؟؟ اصلا چه جوری داری میگذرونی؟؟

بله حق داری..فردا بچه دار هم بشن بچه ی اون میشه نور چشم و همه توجهات هزینه ها واسه بچه شونه..بهشون ب ...

خداروشکر شوهرم خوبه درد از این طرف رو دلم نمیزاره 

شوهرم بابامه مادرمه داداشمه خواهرمه همه چیزمه سر این مسئله زیاد باهاش درد و دل کردم هیچی نگفته آرومم کرده 

ولی احساس ترد شدن و خواسته نشدن از سمت خانواده سخته

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خداروشکر شوهرم خوبه درد از این طرف رو دلم نمیزاره شوهرم بابامه مادرمه داداشمه خواهرمه همه چیزمه سر ا ...

خیلی عزیزم، به خدا من باهاشون دو سال قهر بودم، ولی بازهم خاک عالم به سرم روز پدر دلم طاقت نیاورد و بعد دو سال رفتم نیم ساعت خونشون، اما مثلا الان عید، من سه روز خونه تنهام و اونا دور هم جمع و مهمونی و بگو بخند، الکی برای رد عذاب وجدان خودشون میگن بیا اینجا ولی وقتی میری و بی محلی می‌بینی دیگه چه رفتنی

هععععی یچی میگی جلو خودم ۶۵متر دهنه مغازه رو بهترین جا گفت برا دوتا پسرام ،منو آخرش میکنن نوکر و کلف ...

تو هم نرو .مگه دخترو به دنیا آوردن برا کلفتی ‌بگو  همونایی زیرتونو تمیز کنن که خونه به تامسون زدید ‌من دخترتون کلفتتون نیستم 

خداروشکر شوهرم خوبه درد از این طرف رو دلم نمیزاره شوهرم بابامه مادرمه داداشمه خواهرمه همه چیزمه سر ا ...

خوشبحالت حداقل شوهرت درکت میکنه...توروخدا تو این روزا برای من دعا کنید شوهرم یکم عاقل بشه و منو بفهمه زندگیمو نابود کرده دیگه کم اوردم از کاراش

فکر کنم فقط من متفاوتم به مامان بابام میگم خونه تون بزرگ بفروشید دوتا نقلی بخرید تا داداشم هم صاحب خونه بشه ( داداشم مجرد ) مامانم میگه اگه عرضه داشته باشه خودش صاحب همه چی میشه البته همیشه هوای بچه هاشونو هم دارن 

فکر کنم فقط من متفاوتم به مامان بابام میگم خونه تون بزرگ بفروشید دوتا نقلی بخرید تا داداشم هم صاحب خ ...

فرق داره خب اینارو تو میگی چون تفاوت گذاشتن ندیدی از مجردی خودت و داداشت تا متاهلی جفتتون 

وقتی مامانت رو زبونش اینکار اونکار برا داداشت کردن باشه حالت بد میشه ،از کادو خونه پول تو جیبی دادن باشه تا غیره ۸تی تفاوت بین نوه ها