2777
2789
عنوان

امشب با شوهرم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 55 پست
یه چند وقتی باهاش حرف نزن تو خودت باش بهش محل نده دل آدم وقتی میشکنه هیچ جوره روبه راه نمیشه یادمه ...

ببین تو این ۱۲ سال زندگی نه یکبار معذرت خواهی کرده نه یک شاخه گل برام گرفته حتی موقع زایمان هام که طبیعی بود دوست نداشت تو بیمارستان معطل بشه الانم اگه بیشتر سر به سرش میذاشتم بیرونم میکرد

نمیخام اخه زندگیم خراب بشه که پدر و مادرم مریضن نمیخام اذیت شن

حالا من در جایگاهی نیستم که به شما بگم چکار کنید ولی همین دیگه خواهر من ایشون چون می‌دونه هرچقدر هم به شما سخت بگیره و ظلم کنه شما بنا به ملاحظاتی که دارید کاری نمی‌کنید هر روز جری تر و پر رو تر می‌شه ولی وقتی یه بار ببینه باید نفقه بده وگرنه می‌ره زندان اونوقت شاید اولش یه کم داد و بیداد کنه و شما رو بترسونه ولی بعد حساب کار دستش میاد و آرومتر می‌شه.

بعدم من نگفتم شما طلاق بگیرید یه مرد موظفه نفقه‌ی زن و مهریه‌اش رو هر وقت طلب کرد بپردازه بدون اینکه جنگ و دعوا و طلاقی باشه.

اصن خواهر من این نفقه و مهریه‌ای که اسلام گذاشته برای همینه که امثال شما یه اهرم فشار داشته باشن در برابر همسرای ظالمتون. برده که نیستین مملکتم که بی حساب کتاب نیست با یه وکیل مشورت کنید و اقدام کنید شوهرتون هم جز داد و قال خواهی دید که هیچ غلطی نمی‌کنه که اگه بکنه جرم خودشو سنگین‌تر کرده.

دل آدمی بزرگتر از این زندگی است. و این راز تنهایی اوست.     ع.ص

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حاضره بخاطر پول منو بکشه بخدا راست میگم ولی اینجور خرجها هم نمیکنه

تو هم نکن مهمون میاد فامیلای شوهرتون نکن من یادمه جاریم مثل تو بود خونشون روستا بود اونجا هم خوش آب و هوا هر تعطیلی خانواده شوهرم از تهران یاده این بیچاره می‌افتادن از روز قبل من میدونستم الان زنگ میزنه منو دعوت میکنه که برم کمکش میرفتم میدم دست به هیچی نزده خونه به هم ریخته غذا هم میخواست درست کنه یه مرغی میزاشت نمیدونستی مرغ یا آبگوشت اصلا اینارو تحویل نمی‌گرفت وقتی میرفتن اینم شال و کلاه می‌کرد میرفت خونه مامانش به شوهرش میگفت خونه رو جمع کن ولی اون زبون داشت جلو همه به خاله شوهرم گفت از پارسال عید 4 بار اومدید خونه ما ما یه دفعه هم نیومدیم پسرم گفته این دفعه ما باید بریم دختر دیگه خاله شوهرم نرفت خونشون 

ایشون فوقالعاده لجبازه و وقتی عصبی میشه ممکنه حتی به بچه اش هم اسیب برسونه منم نمیخام واقعا دیگه ادا ...

هر طور صلاحه بزرگوار

ولی دلم می‌سوزه برای خانمای تودار و مظلومی مث شما که بخاطر شخصیت مظلوم و بچه‌شون و آبرو و... از خودشون دفاعی نمی‌کنن و می‌سوزن و می‌سازن

حالا من در جایگاهی نیستم که به شما بگم چکار کنید ولی همین دیگه خواهر من ایشون چون می‌دونه هرچقدر هم ...

من واقعا ازش میترسم، بارها بهم گفته مهریه پول زوره و حتی گاهی بهم میگه تو به من مهریه بده چرا من بدم -منم ازش چیزی نخاستم واقعا ولی در کل خانوادگی پروان هیچوقت از پشت من در نمیاد ،خاله اش میگه وقتی ما میایم تو برو خونه مامانت در این حد پرروان،اگه بچههام نبودن دلم میخاست بمیرم

هر طور صلاحه بزرگوارولی دلم می‌سوزه برای خانمای تودار و مظلومی مث شما که بخاطر شخصیت مظلوم و بچه‌شون ...

امشب بهم میگفت بهت سیانور میدم بخوری تو خواب بمیری هیچکس هم‌نمیفهمه چجوری مردی

ببین تو این ۱۲ سال زندگی نه یکبار معذرت خواهی کرده نه یک شاخه گل برام گرفته حتی موقع زایمان هام که ط ...

من نمیکشم اینقد یکی کوچکم کنه بعد من هیچی نگم بزنه به سرم پارش میکنم ولی شوهر من خیلی آرومه اگه دعوامون بشه من از خونه بیرونش میکنم نه اون ولی بابام مثل شوهر تو بود الان بهتر شده که دیگه به درد من نمیخوره الان فهمیده خانواده یعنی زن و بچه هم ما زندگیمون نابود شد هم مامانم اون میدونه تو نه طلاق میگیری نه جایی میری بخاطر همین بهت ظلم میکنه نمیدونم چی بگم که به دردت بخوره ولی تو رو قرآن هواست به بچه‌ات باشه من بابام اینجوری بود مامانم مارو ول کرده بود چسبیده بود بابامو آدم کنه همش دعوا همش جرو بحث به یه سنی که رسیدیم از خونه زده شده بودیم دلمون نمی‌خواست خونه باشیم داداشم همیشه شاگرد اول کلاس بود زندگیش نابود شد اون مرد درست نمیشه تو هم راه برگشت از این زندگیو نداری ولش کن باهاش سرد باش محل بهش نده 

امشب بهم میگفت بهت سیانور میدم بخوری تو خواب بمیری هیچکس هم‌نمیفهمه چجوری مردی

خب ازین حرفش کاملاً معلومه که داره فقط با ترس شما رو کنترل می‌کنه.

اگه یه روز خواستید علیه این ظلم شوهر و خانواده‌شون کاری بکنید برید با یه وکیل مشورت کنید و همه‌ی این چیزایی که اینجا گفتید و نگفتید از ترسوندن، آسیب جسمی، تهدید به کشتن و سیانور دادن همه رو به وکیل بگید اونا می‌دونن چکار کنن.

اگر کاری نمی‌کنید حداقل برای روز مبادا حالا یکسال دیگه یا ده سال دیگه از ظلمی که شوهرتون بهتون می‌کنه مدرک جمع کنید. اسکرین شات از پیامکای تهدید آمیز ، ضبط فیلم یا صوت موقع فحاشی یا تهدید و آسیب زدن(البته این روش احتمال لو رفتنش زیاده) ، عکس از کبودیا و زخمای بدنتون همه رو جمع کنید تو تلگرامتون ذخیره کنید و رمز بذارید بموقعش به وکیل و قاضی نشون بدید حقتون رو بگیرید.

مشورت با مشاور حتی بدون شوهرتون هم همچنان توصیه‌ی اول منه

لینک زیر کانال ایتای یکی از مشاوران خوب و باتجربه‌ست:

eitaa.com/mohammadi2i

اینم آیدی ایتا برای تعیین وقت مشاوره تلفنی با ایشون هست:

@F_Shojaeeii

واقعانم کارشون درسته

من نمیکشم اینقد یکی کوچکم کنه بعد من هیچی نگم بزنه به سرم پارش میکنم ولی شوهر من خیلی آرومه اگه دعوا ...

من جلو بچههام هیچوقت دعوا نمیکنم کلا من دعوانمیکنم تو خودم میریزم ولی ایندفعه دیگه نتونستم، من خیلی به دلش راه میام تا حالا هیج سفر دونفری نرفتیم بخدا هر جا رفتیم  خانوادش بودن اونم تو یک ماشین تا خاله هاش، اولین بار که رفتیم سفر تا مادر بزرگ مادرشوهرمم بود بخدا راست میگم ولی وقتی چیزی میگم بعدش پشیمون میشم میگم کاش نگفته بودم حداقل گریه نمی‌کردم من به خدا واگذار کردم خودش میدونه و بنده هاش 

ممنون از راهنماییتون التماس دعا

خیلی از وضعیتی که دارین ناراحت شدم خدا ان‌شاءالله براتون از راهی که فکرشم نمی‌کنید یه جوری درست کنه...

خیلی از وضعیتی که دارین ناراحت شدم خدا ان‌شاءالله براتون از راهی که فکرشم نمی‌کنید یه جوری درست کنه. ...

ممنون از لطفتون ،حقیقتا دعوا فایده ای نداره، با اینهمه درگیری دیشب امروز ظهر برادرش خودش رو برای نهار دعوت کرد خونه ما ساعت ۱۲ ظهر ،من به خاطر بچههام و پدر و مادرم و بخاطر اینکه حانه دار هستم و درامدی ندارم نمیتونم اقدامی بکنم،خدا خودش درست میکنه انشالله ،ممنون از شما

خب ازین حرفش کاملاً معلومه که داره فقط با ترس شما رو کنترل می‌کنه.اگه یه روز خواستید علیه این ظلم شو ...

واقعا نیاز داشتم با کسی درد ودل کنم ممنونم ازتون چون تو دنیای واقعی خودم نمیتونم اینارو به کسی بگم نمیخام پدر و مادرم غصه بخورن چون اونا همیشه خوشحالن که من خوشبختم نمیخام اذیت شن من همیشه میام‌همینجا درد و دل میکنم گریه میکنم دوباره آروم میشم میرم‌ اشپزخونه غذا میپزم کارهارو انجام میدم واقعا حوصله دعوا ندارم چون بیشترین نفر خودم اسیب میبینم فشارم بالا میره و حالم بد میشه از دیشب هنوزم پام درد میکنه فک میکنم گوشت پام له شده ولی اون به روی خودش نمیاره و انگار اتفاقی نیفتاده حتی واسه نهار برادرش اومدن اینجا🥴

ممنون از لطفتون ،حقیقتا دعوا فایده ای نداره، با اینهمه درگیری دیشب امروز ظهر برادرش خودش رو برای نها ...

خواهش می‌کنم

خانم سحر کرباسی وکیل خبره‌ی دادگستری هستن و مشاوره هم اینترنتی می‌دن اینم شناسه کانالشون تو ایتاس:
eitaa. com/vakil_sahar_karbasi

با ادمینش ارتباط بگیرین شنیدیم آدم خوب و دست به خیری هستن سنگ مفت گنجشک مفت شاید یه دری به روتون باز شد.

موفق باشید