2777
2789
عنوان

دادن خونه بزرگ بابام به پسرشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 57 پست
هععععی یچی میگی جلو خودم ۶۵متر دهنه مغازه رو بهترین جا گفت برا دوتا پسرام ،منو آخرش میکنن نوکر و کلف ...

ببخشیدا معذرت میخوام تو خیلی بی جا کردی وقتی پیر و کور شدن بری سمتشون زمین گرده الان قدرتو ندونن آینده میدونن که دیگه خیلی دیره

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کارشون اشتباهه بهشون بگو این زنه زن نیست یا خونه را میزنه ب اسم خودش یا طلاق میگیره خونه را بالا میک ...

من کاری ندارم بهشون ،بحث من اینه پس من چی این وسط اینجوری که اینا دارن از الان گوش منو آماده میکنن که هیچی بهم ندن ،از بابام دلگیرم و بس

عزیزم متاسفانه خیلی از خانواده های ایرانی دید و نظرشون این که دختر هیچ حقی از پدر و مادر نداره و همه چیز باید برسه به پسرشون، من حدود دو سال که با همین مشکل تو خانواده مواجه شدیم و در آخر هم بعد از کلی جنگ و دعوا و اینا گفتن شما دنبال ارث هستید 🙄🙄در حالی که اون پول و خونه و ماشین رو حق مسلم برادرم میدونن و میگن اون حقش هست ولی شما حقی ندارید.

پس خانواده شوهر بیچارت چی؟وقتی خودتم تبعیض میذاری و خانواده شوهرت ناخوداگاه حذف میکنی اعیاد و جشن و مسافرت دور خانواده خودت میگردی

کارماش هم توسط همونایی که زیاد واسشون مایه میذاری پس میدی

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
خب اونا خونه رو به عروس نمیدن که . میدن به داداشت . عروس این وسط چیکارست

میدونی دلم از چی میسوزه از اینکه داداشم جلوم گفت ۴تا بچه میارم پشتم قویه 

چرا نباشه ،از همون عقد کلید خونه تقدیم عروس کردن ،با نظر خودش بابام بازسازی کرد ،الانم داداشم میگه خواستم بلند بشم وسیله های خونه رو برمیدارم مال خودمونه

من کاری ندارم بهشون ،بحث من اینه پس من چی این وسط اینجوری که اینا دارن از الان گوش منو آماده میکنن ک ...

منم خیلی تحمل کردم و هی هیچی نگفتم ولی دیگه طاقتم سر اومد و اعتراض کردم، اعتراض که چی بگم جنگ شد ولی در نهایت بازهم حق رو دادن به خودشون و من شدم مقصر و ارث بگیر😑😑

عزیزم متاسفانه خیلی از خانواده های ایرانی دید و نظرشون این که دختر هیچ حقی از پدر و مادر نداره و همه ...

دقیقا هرچی خونه بابامه مال پسراشونه من هیچ سهمی ندارم چون شوهر دارم 

نمیگن پسرای خودشونم شوهر یکی دیگه ان

من کاری ندارم بهشون ،بحث من اینه پس من چی این وسط اینجوری که اینا دارن از الان گوش منو آماده میکنن ک ...

بله حق داری..فردا بچه دار هم بشن بچه ی اون میشه نور چشم و همه توجهات هزینه ها واسه بچه شونه..

بهشون بگو فردا اگر من با شوهرم ب مشکل خوردم و خواستم جدا بشم تو این خونه کوچیک جامون نمیشه

میدونی دلم از چی میسوزه از اینکه داداشم جلوم گفت ۴تا بچه میارم پشتم قویه چرا نباشه ،از همون عقد کلید ...

ایرانی ها پسر دوستن دیگ خانواده منم برا داداشم اینجورین من ازدواج کردم مادرم یه دست فنجون محض رضای دعا برام نخرید ولی از الان نیم کیلو طلا جمع کرده برا برادر ۱۶ساله م که در اینده بده به زنش . فقط تنها کاری ک میتونی بکنی بی محلی و سرد بودنه من حتی یه لیوان ابم براشون جابجا نمیکنم 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

منم خیلی تحمل کردم و هی هیچی نگفتم ولی دیگه طاقتم سر اومد و اعتراض کردم، اعتراض که چی بگم جنگ شد ولی ...

دقیقا من کوچیکترین حقی ندارم اعتراض کنم چون مهمون خونشون بودم و از اونجا رفتم