2777
2789
عنوان

حاضرید با کسی که چهارده سال از شما بزرگتره ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 56 پست
چرا پسرای ۳۰ میرن سراغ دختر با این همه اختلاف سنیییییی😑😑😑😑این پسر باید بره بالای ۲۵ بگیره ن زیر ...

پسره توی شهر  خیلی آدم حسابیه

دختر ۱۴ ساله هم بخواد خانواده دختره حرفی ندارن🥲

کاربری برای دونفره!

اگر ادم درستی بود میرفت با یکی همسن و سال خودش... 

با اینهمه مال و منال و شهرت و.... ک دختر براش زیاده، از بین صدها و هزاران دختر هیچ کسو مناسب ندید، تااا رسید ب ی دختر ۱۹ ساله مناسب دیدش؟ 

اقلا دختر باید بالای ۲۵ باشه برای همچین کسی

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب بهتره که درسشو ادامه بده هنوز زوده به نظر من باز بستگی به شرایط خانواده دختر هم داره اینکه میگین ...

وقتی با دختر خانم صحبت کرده گفته همه جوره حمایتش میکنه

ادامه تحصیل ماشین خونه و ......

کاربری برای دونفره!
چرا پسرای ۳۰ میرن سراغ دختر با این همه اختلاف سنیییییی😑😑😑😑این پسر باید بره بالای ۲۵ بگیره ن زیر ...

نمیدونی؟چون اکثرا یه ریگی ب کفششونه

دخترای نزدیک سن خودشون باهوش تر و دنیا دیده ترن و پسرا رو بهتر میشناسن پس لو میرن

ولی دخترای کوچیک تر متوجه نمیشن

با یکی از این پسرای بالای۳۰معاشرت کنی میفهمی چرا تا الان سینگل موندن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

پد شدن اونقدر فیلمای پو... دیدن 🤣

خدایاتو بساز...تو بسازی قشنگتره❤️🩷🧡💛💚🩵💜🤍🤎

این ازدواج کرد فوری بچه میخواد پس فکر‌کردی چرا اومده سمت بچه سال تا بتونه یه جین بچه بیاره

نه که بقیه بچه نمی خوان طرف تاپیک زده شوهرش کارگره اصرار داره پسر می خواد

لطفا لایک نکنید❌

نه اصلا مشخص نیستچون مدام ورزش میکنه و خیلیم شرایط زندگیش خوبه

خب خوبه دیگه

اگه برا خودته روش فکر کن فقط حواست باشه این ادم سرشناس این پیشنهادو الکی نداده باشه که فکر ازدواج تو سرت بندازه با این راه ازت توقعاتی داشته باشه 

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز