ما رفته بودیم ویلای داییم با پدرم اینا بعد دیگه بابام گفت شبو بمونیم چون شب رو موندیم شوهرم و خانوادش گفتن که چرا شب رو موندی بابام با پدرشوهرم دعوا کرد که گفت یعنی به من اعتماد ندارین
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
آخه عزیزم مادرشوهرم حرصم رو در آورده بود میگفت چون داییت زنگ نمیزنه با پدرشوهرت احوال پرسی کنه چرا ر ...
یعنی انتظار دارن یه آدم زنگ بزنه به پدر شوهر خواهر زادهش برای احوال پرسی؟؟؟؟؟؟؟؟
ما خیلییییی روابط خونوادگی داریم، ولی این مرحله هنوز برامون قفله
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.