2777
2789
عنوان

جنسیت بچم چیه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 24 پست
سلام به احتمال زیاد دختره

مرسی عزیزم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونو ان تی رفتی تگم کن تا بهت بگم

من رفتم عزیزم عکسشو گذاشتم تو همین تاپیک لطفا نظر بده؟🙏

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

به من گفتن دختره تو ۱۵ هقته به نظرتون تو ۱۸ هفته تغیر میکنه بچه ها اون دعایی که میگن از ۴ ماهی به بعد بخونید و نظر محمد رو کردم البته تو ماه ۴ کردم این نظرو کسی بوده جنسیتش تغیر کنه 

به من گفتن دختره تو ۱۵ هقته به نظرتون تو ۱۸ هفته تغیر میکنه بچه ها اون دعایی که میگن از ۴ ماهی به بع ...

هرچه حدا خواست همان میشود.. عزیزم جنسیتش اراول مشخص هست این مدل نذرا اصلا جالب نیستنااا هرچی خدا داد بپذیر وشاکر باش چون که اون صلاح هممونو رو بهترمیدونه

هرچه حدا خواست همان میشود.. عزیزم جنسیتش اراول مشخص هست این مدل نذرا اصلا جالب نیستنااا هرچی خدا داد ...

عزیزم دختر هم بشه رو چشام جا داره ولی دلم پسر هم میخواد این دعا هم گناه نیس چون از امامان هست تو مفاتح هم هس

پسر

چجوری تشخیص میدی عزیزم لطفا بهم بگو؟

خانوم گلی که عکس سونو گزاشتیحس من میگه بچت گل دخمله

مرسی عزیز دلم انشاالله که سالم باشه

یه دختر ناز دارم دوست داشتم این یکی پسر باشه ولی هرچی خواست خداست انشااله همون میشه🤲