2777
2789
عنوان

حاضرید با کسی که چهارده سال از شما بزرگتره ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 56 پست

چهارده سال اختلاف سنی در ابتدای جوونی به نظر زیاد میاد 

وقتی یه کم بگذره و به سن میانسالی برسن زیاد یه چشم نمیاد مخصوصا اگر مرد سالم و اهل ورزش باشه و ژن خوب هم داشته باشه 

برن مشاور ، اگه بقیه شرایطش اوکیه و از نظر اخلاق و روحیات به هم میخورن ، اوکیه 

من اگه باشم قبول میکنم 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسره توی شهر خیلی آدم حسابیهدختر ۱۴ ساله هم بخواد خانواده دختره حرفی ندارن🥲

اینش مشکل داره اسی

یه همچین کسی خیلی راحت میتونه با یه خانم خوب و همسن خودش که وضعیت خوبی هم داره ازدواج کنه

ولی فقط سن پایین، یه جوریه

حالا من این بنده خدارو ندیدم

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید

چون ت سنت کمه میگم ن.

اگ بالای 28، 29 بودی اوکی بود.

الان فوق العاده بچه ای، و هیچ درکی از زندگی متاهلی نمیتونی داشته باشی و ب همون نسبت اون اقارو اذیت میکنی.

هنوز بلوغ فکریت کامل نشده

نه که بقیه بچه نمی خوان طرف تاپیک زده شوهرش کارگره اصرار داره پسر می خواد

اونکه اره 

ولی اونی که میره سراغ دختر اینقدر کوچیکتر و  دانشگاه نرفته فقط و فقط واسه زاییدن میخوادش

وقتی با دختر خانم صحبت کرده گفته همه جوره حمایتش میکنهادامه تحصیل ماشین خونه و ......

حرف بله همه میزنن 

تعهد بدن 

اما اینم هست که اختلاف سن زیاده 

ایشون اگر فردی منطقی باشن باید نهایتا خانمی 27 28 ساله رو مد نظر بگیرن 

در مورد این موارد چون بستگی به زندگی یه خانم داره نمیشه دقیق نظر داد عزیزم 

اما یه مرد 35 ساله معقول ترش اینه سمت دختر 19 ساله نیاد 

تفاوت نسل دارن تفاوت دیدگاه و.... 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
نه که بقیه بچه نمی خوان طرف تاپیک زده شوهرش کارگره اصرار داره پسر می خواد

من برانداز کردم

هرس وضع مالیش بدتره بیشتر دنبال پسردار شدن

چون میخوان اون بچه بره کار کنه اینارو پولدار کنه😑

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
دختره ۱۹ سالشه حدودا

نه

""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید
چون ت سنت کمه میگم ن.اگ بالای 28، 29 بودی اوکی بود.الان فوق العاده بچه ای، و هیچ درکی از زندگی متاهل ...

دختر خانم یه تایمی افسردگی حاد داشته

خانوادگی رفت و آمد دارن و پسره کامل در جریان بوده

به نظرت ممکنه از ترحم باشه پیشنهاد پسره؟

کاربری برای دونفره!