2777
2789
عنوان

حاضرید با کسی که چهارده سال از شما بزرگتره ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 56 پست
اونکه اره ولی اونی که میره سراغ دختر اینقدر کوچیکتر و دانشگاه نرفته فقط و فقط واسه زاییدن میخوادش

گفته دانشگاه می فرستش من تو فامیل سه مورد دیدم با اختلاف بیش تر خوش بختن 

لطفا لایک نکنید❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چی مرد سن بالا دیدم دنبال دختر ۱۸ ۱۹ ۲۰ ساله بودا😐😐😐💔

""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید

اخه دختر چه نظریه میپرسی!

هرکی با توجه به شرایطش جواب میده

من باشم نه 

یعنی خواستگار دارم همچی تموم از اخلاق و رفتار بگیر تا پول و خانواده 

اما چون ده سال بزرگتر بود ن خودم موافق بودم ن خانوادم

یکی دیگه خودش اینجوری دوس داره

به نظرم زیاده ولی اگه پسره واقعا ادم خوبیه به نظرم بدم نیست ولی فک کن وقتی تو ۳۰ سالت بشه تو اوج جوونی اون ۴۴ سالشه وارد میانسالی شده 

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی
دختر خانم یه تایمی افسردگی حاد داشتهخانوادگی رفت و آمد دارن و پسره کامل در جریان بودهبه نظرت ممکنه ا ...

ببخشید اینو میگم ولی ممکنه بخاطر این باشه مرده هرکاری دلش خواست بکنه و اون دختر چون سنش کمه و افسردگی هم میگی داشته چیزی نگه و آزادش بذاره

خدایاتو بساز...تو بسازی قشنگتره❤️🩷🧡💛💚🩵💜🤍🤎

ببخشید اینو میگم ولی ممکنه بخاطر این باشه مرده هرکاری دلش خواست بکنه و اون دختر چون سنش کمه و افسردگ ...

هرکاری مثلا چیکار؟

خیانت و اینا؟

آدم خوبیه

اینطوریه که سرش قسم میخورن

بعید میدونم بخواد از این لحاظ سواستفاده کنه

کاربری برای دونفره!
چرا پسرای ۳۰ میرن سراغ دختر با این همه اختلاف سنیییییی😑😑😑😑این پسر باید بره بالای ۲۵ بگیره ن زیر ...

اره همیشه پسرای بالای ۳۰ میرن دختر ۱۸ ۱۹ ساله میگیرن چون میگن ماکارکردیم سختی کشیدیم زن جوون میخوایم اینا هزار بارتوکامنتا اینستا دیدم

هرکاری مثلا چیکار؟خیانت و اینا؟آدم خوبیهاینطوریه که سرش قسم میخورنبعید میدونم بخواد از این لحاظ سواس ...

اره خیانت منظورمه. پس اگه آدم خوبیه که باید یه دوره نامزد بشن برن مشاوره اگه اخلاق و شخصیتشون به هم خورد که خوبه 

خدایاتو بساز...تو بسازی قشنگتره❤️🩷🧡💛💚🩵💜🤍🤎