2777
2789
عنوان

خود با دوقلوهام بدون شوهرم داریم میریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 89 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم‌چقد سخت با بچه ۷ ماهه

خیلی سخته ولی نخواستم دیگه التماسش بکشم خیلی پرو شده

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
غصه نخور منم دیروز تنها رفتم خونه پدرم

خونه پدرت نزدیکه یا دور ؟

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

چقد فاصله هست تا خونه بابات؟ 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
هفت ماه

خخیلی کوچیکن اینهمه راه سخته با بچه 

نباید میرفتی وادارش میکردی میبردت از این به بعد پررو میشه میگه خوبه دیگه خودش با بچه ها هرجا بره منم برای خودم تک و تنها عشق وحال کنم به نفعش کار کردی اگر نزدیک بود میرفتی فرق میکرد 

شوهر منم همینه از خداشه خودم با بچه برم اینوراونور نیاد تنبل هم هست یوقت بچه رو بغل نگیره کمکی نکنه اما من بهش فشار میارم برای رفتن به جایی وگرنه میگم نمیرم خودش خراب میشه اگه نریم جلوی دیگران  

خداجونم شکرت واسه همه چی

عزیزمن صبرکن اشتی کنید بعدباشوهرت برین اینجوری بهترهم هستش بعدشم چهارصدکیلو متر ۲دوتابچه الکی نیستش ...

مردا این مواقع وقت پیدا میکنن برا عقده گشایی

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

درکت میکنم عزیزم

منم دوساله هروقت میگم بریم‌خونه مامانم عصبانی میشه اخم وتخم میکنه آخرین بار ۳ ماه پیش مامانم دعوت کرد یه دفعه دعوا راه انداخت و نیومد منم گفتم زن نیستم اگه یبار دیگه بهت بگم‌باهام بیا...

وووی هفت ماه کوچیکن خیلی، من تا یک سالگی بچه از خونه نزدم بیرون، رو همسرم نمیشه حساب کرد تو خونه ه ...

متموم اینجور مردها چرا زن میگیرن چرا بچه دار میشن وقتی مسولیت قبول نمیکنن منم یه خرشو دارم

خداجونم شکرت واسه همه چی

وووی هفت ماه کوچیکن خیلی، من تا یک سالگی بچه از خونه نزدم بیرون، رو همسرم نمیشه حساب کرد تو خونه ه ...

از منم کمکم نمی‌ده با اینکه دوقلو هستن

شوهر من یک هفته قبل از عید ما رو آورد خونه مامانم اصلا ننشست گفت کار دارم و خودش رفت خونه بعد حالا هنوز نیومده دنبالمون از ژاول عید همش میگه شاید امروز بیام بعد نمیاد میگه میترسم بیام اونجا حوصلم سر بره بیام چیکار هرشب می‌ره با دوستاش میگرده