2777
2789
عنوان

خود با دوقلوهام بدون شوهرم داریم میریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 89 پست
خدا کمکت کنه خدا کمکمون کنه

ان شاءالله 

دوروز قبل از عید یه ارایشگاه رفتم ده بار زنگ زد کی میای جونش در رفت دوساعت بچشو نگه داره 

یه خانمه اونجا بود میدیدیش حالا نمیخام بگم زشت بود یا بد هیکل اما میگم اینجور زنها بیشتر شانس دارن گفت یه بچه ۴ ماهه دارم با یه ۳ ساله پیش شوهرم میزارم میرم اینور اونور شیر مدپرست میکنه پوشک عوض میکنه غذاشونو میده گفت از اول باهاش اتمام حجت کردم گفتم من هم اتمام حجت کردم اما خرش از پل گذشت بچه بدنیا اومد زد زیر قولش گفتم به ذات طرف برمیگرده وگرنه قسم و قول رو میشکونن کسی که بد ذات باشه شوهرش مثل چی ازش میترسید میگفت شوهرم بامیه خورده بود برای من نخریده بود تو بارون فرستادم رفت گرفت مامانم گفت خدا به جوانیش رحم کرد تازه مادرشم باهاش دست به یکی بود اونوقت مادر من بود میگفت شوهر بدبخت تو تو بارون فرستادی بامیه بگیره کلی حرف میزد پشت سرم که هیچ شوهرمم نمیرفت بگیره میگفت حالا هروقت رفتم بیرون 

خداجونم شکرت واسه همه چی

مادرشوهرم‌ و پدرشوهرم رفتن پیشش گفتن بیا ببرش دست بالا گناهه وقتی دیدن نیومد مادرشوهرم اومد گفت تا ا ...

باز خانوادش فهمیده ان 

پس میدونن پسرشون چه گاویه 

شوهر منم گاوتره 

خداجونم شکرت واسه همه چی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ان شاءالله دوروز قبل از عید یه ارایشگاه رفتم ده بار زنگ زد کی میای جونش در رفت دوساعت بچشو نگه داره ...

مردم شانس دارن

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
باز خانوادش فهمیده ان پس میدونن پسرشون چه گاویه شوهر منم گاوتره

اره خدا خیرش بده

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
ب درک مهم نیست برام چیه بشینم گریه زاری کنم ببینم آقا چی میگه

دوفردای دیگه ماشین رو هم ببر!

ماشین که شخصی برای آقا نیست، برای استفاده شما هم هست دیگه. بدون گفتگو و حرف، آماده شو، سوئیچ رو هم بردار و برو.

حرف زدن، بگو: وا! میرم مسافرت دیگه!

ول کن مرد جماعت رو، نباشن با فامیل بیشتر خوش میگذره، مستقل و آزادی!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

برو یاد بگیر رانندگی. اینهمه آدم راننده ان، رفتن یاد گرفتن، شما رانندگی یاد نگرفتین؟ خنده داره تو این زمونه ازجامعه بانوان عقب بمونیم. زن بودن که فقط آشپزی نیست؟ کلاس زبان خارجی رفتنِ، کلاس کامپیوتر رفتنِ، والا بخدا خیلی از خانم‌ها یه تلفن بانک بلد نیستن! در اولین فرصت رانندگی یاد بگیر، لااقل تا پارک بتونی بچه ها رو ببری.

با یه راننده خانم هماهنگ کن، شماره شون رو داشته باش، هرجا میخوای بری با اون خانم برو، هم کمک حالت هست، هم درکت میکنه، هم تو خیلی مسائل مادرانه، معذب نیستی.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
برو یاد بگیر رانندگی. اینهمه آدم راننده ان، رفتن یاد گرفتن، شما رانندگی یاد نگرفتین؟ خنده داره تو ای ...

من رانندگی بلدم از خودمم ماشین دارم  زبان هم تا حدودی بلدم  اما تلفن بانک یا همون موبایل بانک بلد نیستم 

خداجونم شکرت واسه همه چی

من رانندگی بلدم از خودمم ماشین دارم زبان هم تا حدودی بلدم اما تلفن بانک یا همون موبایل بانک بلد نی ...

عیب نداره خواهر

همه ماها یه کم و کاستیهایی داریم، مهم اینه در رفع اونا کوشش کنیم.

من برنامه اینشات که باهاش کلیپ اینستا درست میکنن رو بلد نیستم، بخدا خجالتم میاد هی بپرسم. یه روز کامل باید بزارم برای یادگرفتنش، چون انگار خیلی آسونه، بچه ها بلدن🥴🥴🥴🥴

عیب نداره خواهرهمه ماها یه کم و کاستیهایی داریم، مهم اینه در رفع اونا کوشش کنیم.من برنامه اینشات که ...

ااصلا وصلش نکردم اگه وصل کنم یاد میگیرم اما کلا از بعد از بچه دارشدن کلا دست تنها شدم یه زن خونه نشین که دارم پسرفت میکنم 

رانندگی و زبان شنا اینا رو از قبل از بچه دارشدن و حتی مجردی یاد گرفتم 

اگه مجردی از من بشنو ازدواج نکن 

دوتا خواهر دارم جداشدن اصلا هم قصد ازدواج ندارن الان رفتن دبی برای تفریح اینقدرم خوشگلن خواستگار دارن میگن مگه مغز خر خوردیم یه اشتباه رو دوبار تکرار نمیکنیم 

خداجونم شکرت واسه همه چی

ااصلا وصلش نکردم اگه وصل کنم یاد میگیرم اما کلا از بعد از بچه دارشدن کلا دست تنها شدم یه زن خونه نشی ...

ای جان

قطعا شما یاد میگیرید، هوش اقتصادی- مالی و هوش الکترونیک خانم‌ها بیشتر از آقایون هست.

فعلا کوچولو دارین، یه ذره از آب و گل دربیاد، باهاش انگلیسی حرف بزنین، دو زبانه بشه، و خودتونم دوباره شروع کنین. ناز مرد جماعت رو کشیدن فایده نداره.

من ۸ سال متاهلم، شرایط خوبی دارم، خداروشکر بچه ندارم و بهم زمان و فراغت بال میده. تازگیا میرم پاتیناژ، اسکیت رو یخ یاد میگیرم و اسکیت چرخ دار. خواهرام بچه دارن دست و بالشون بسته است، من تو ۴۰ سالگی دست از کار نمیکشم🤣🤣🤣🤣

ان شاءالله دوروز قبل از عید یه ارایشگاه رفتم ده بار زنگ زد کی میای جونش در رفت دوساعت بچشو نگه داره ...

اره خب همه مدل هست،  دوست خودم بچه هامون با هم به دنیا اومدن شوهرش بچه دو ماهه رو شونه ش میذاشت دنبال این خانوم دم در ارایشگاه و باشگاه بود

ااصلا وصلش نکردم اگه وصل کنم یاد میگیرم اما کلا از بعد از بچه دارشدن کلا دست تنها شدم یه زن خونه نشی ...

اعصابم خورد میشه یه خانومی مثه خودم میبینم 

،  پارسال همین موقع ها به من گف من دستاوردم اینا بوده تو چیکار کردی،  شما همسر منو یه پسر مجرد تصور کن که میره سر کار میاد خونه هیچ کاری به هیچی نداره

اعصابم خورد میشه یه خانومی مثه خودم میبینم ، پارسال همین موقع ها به من گف من دستاوردم اینا بوده تو ...

شوهر من بعد از بچه دارشدن خونه هم دیر میاد بیاد هم دعوا راه میندازه بدو بده خونه ننش بخابه یوقت ازش کاری نخام خدا لعنتش کنه ننش هم ناراحته بهش میگه نیا اینجا خودش بزور میره 

خداجونم شکرت واسه همه چی