2777
2789

همیشه از کودکیم خونه پدربزرگم تو روستا تو خاطرم بود که جیش کردم و دارم گریه میکنم و مادربزرگ پدرم به زبون محلی فوشم داد 

الان ۲۵سالمه 

چندساله عمم هی میگه منو حلال کن شما ۴تا نوه رو پیش من گذاشته بودن منم سنم کم بود و همش شماها جیش میکردید و میبردم دسشویی و تو دوبار جیش کردی شلوارت و من زدمت یادم نیست چجوری فکر کنم نیشگون و تو گریه کردی خیلیم آروم و مظلوم بودی و من عذاب وجدان دارم و راهنمایی بودم یه شال خریده بود که مثلا حلالش کنم (خیلی خسیسن ازینکارا نمیکنن) 

دیشب دوباره عنوان کرد منم گفتم فلانیو میزدی اون مادرش پارت میکرد ولی مامان من مظلوم بود به مامانم گفتم ادم بچه شو هیچوقت پیش کسی نباید بزاره 

کلا خیلی عصبی شدم از دیشبه نمیدونم چرا من اینو قبلاهم میدونستم ولی دیشب خیلی عصبی تر شدم چون من الانشم مظلومم میگم اون ماجرا تو ناخوداگاه من ثبت شده منم هیچی نگفتم ک میبخشم یا نه ولی درواقع هیچوقت کسایی ک به روح و روانم اسیب زدن نمیبخشم میگه چیکار کنم منو ببخشی مامانم شوخی کرد گفت میخوای توام بچشو بزن (یعنی میخواس بگه ببین دیگه چ حس بدیه مادر ناراحت میشه )ک گفت نه خودمو بزن خودمو بزن   مطمعنم مامانم اون موقع کلی غصه خورده 

چه میشه کرد با همچین اشغالی ک عذاب وجدان حالا گرفته؟

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اینکه به روح و روانم اسیب خورده رو بهش نگفتما 

به شماها دارم میگم 

وگرنه دیشب لبخند زده بودم 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

ولی گفتم بچه فلانیو میزدی پارت میکرد ولی مامان من مظلوم بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کار ایشون که بد بوده ولی وقتی پشیمونه و معذرت خواهی کرده شماهم بیخیال شو.... حس کردم ازون آدمای سخت و کینه ای هستی که زندگی باهاشون مشکله

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

اصلا تا وقتی از ته قلبت دلت صاف نشه بخشیده نمیشه حتی اگه لفظی به زبون بیاری

واقعا حق داری توی روح و روانت تاثیر گذاشته نمیدونم چی بگم امیدوارم به ارامش برسی

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

جلوش بگو حلالت نمیکنم تا خوب حرص بخوره 

ولی تو دلت ببخشش 

کینه اعصاب برات نمیذاره

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
بیشتر ببینید

بعد میگه من بودم و مادربزرگم و اون موقع مادربزرگم گفت دستت بشکنه فلانی اون موقع ام آب نبودامکانات نبود دیوونه شده بودم 

ولی من همیشه یه صحنه تو ذهنمه تو حیاط تو شهرستان گریه مبکردم مادربزرگ پدریم به زبون محلی فوشم داد